tisdag 15 maj 2012

En sån?

Det var för några år sedan. Jag och ett par kompisar hade följt med en tredje kompis på en fest hem till någon som inte jag kände personligen, men jag kände de flesta som var där.
Vi hade väl lagom roligt, det är inte riktigt mitt gäng men har vuxit upp med flera av grabbarna där så tänkte att det skadar ju inte att försöka lära känna dem lite bättre liksom.

Men sen kom min kompis till mig och var förbannad, någon av de där killarna (som för övrigt börjat fyllna till ganska bra) hade nämligen kommit på att "en sån" ville han min själ inte ha med på någon fest. Jag hade inte hört något och fattade inte förrens senare vad det hela handlade om så jag tog det ganska lugnt.

Det var så att han (den där killen) hade fått höra från ytterliggare någon kille att en av mina kompisar som var med är gay. En bög helt enkelt. Och någon bögjävel ville han inte skulle vara med på någon fest där han var. Hur skulle man då kunna ha kul?
Och varför skulle man vilja lära känna någon ny för övrigt. Han har ju redan ett kompisgäng, det är trevligt att umgås med dem och han har roligt.

Okej.
Det är ju också ett sätt att leva sitt liv på. Inom samma ramar som i mellanstadiet, med mer eller mindre samma människor alltid.
Nu är jag väl inte den som ska tjata för mycket, mina bägge närmsta vänner jag jag vuxit upp med och gått i samma klass från lekis upp till 9an. Men vi har alla olika liv, olika vänskapkretsar, pojkvänner (förutom jag som ju är singel) från andra kretsar än samma gamla. Vi har vuxit upp, men ändå inte isär. Vi har utvecklats men ändå känner vi lika stark för varandra ändå.

(Håhå, fan vad bra VI är. Egoboost hela vägen.)

Vad jag vill säga är helt enkelt: släng dig i vägen din barnsliga skitunge.
Den där bögen är tusen gånger bättre än dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar