tisdag 8 april 2014

Mumin i massor

Jag samlar som bekant på muminmuggar. En av många saker jag samlar på, då jag alltid lyckas hitta nya fixa idéer. I fredags när mor, Sofie och Kei kom hit på besök och jag följde med dem hem så fick jag lite presenter av dem. Eftersom jag inte fått någon inflyttningspresent av Sofie så ville hon ge mig det, sen var mor bara gullig och gav mig en present hon också. Mödrar är ju trevliga varelser!

Så av Sofie fick jag inte mindre än 2 muminmuggar och ett fat i Rörstrands Kulinara-serie. Och av mor fick jag ytterligare en muminmugg. Så nu har jag 8 st. Dock tycker både Sofie och mor, och jag, att jag har fått fler, andra, muggar. Vi får se om vi någonsin lyckas hitta dem. Nu har jag i alla fall muggar så det räcker för ett tag.Dessa tre är de nya muggarna. Egentligen så fick jag ytterligare en turkos med Mumin på, men den hade jag ju redan så idag var jag på stan och bytte den muggen mot denna i mitten Mårran. Så Mårran och Råddjuret fick jag av Sofie, och Muminpappa fick jag av mor.

MEN, om någon promt vill ge mig ännu en muminmugg (inte mig emot) så kan jag mycket väl tänka mig Toves jubileumsmugg, Mumin på äventyr eller Klippdassar & Too-Tickimuggen. De är jag 100% på att jag inte äger.
För de kom i år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar