lördag 11 juni 2011

Moving on up

Jag har flyttat! Äntligen!

Kan omöjligen förklara hur otroligt skönt det är att bo i en lägenhet istället för på vandrarhem. Men bara det att jag nu har ett varmt täcke istället för 2 otillräckliga filtar. Och en garderob. Och kan lämna saker framme lite här och var, och inte behöva plocka undan allt jag äger när jag har använt det klart.

Ja, det är bara skönt. När vi hade flyttat in i torsdags och skulle ta och lägga oss så gjorde både Agnes och jag en liten glädjedans. Man kan bara slappna av nu känns det som.

Visst, nu måste man ju ta hänsyn till de andra i lägenheten och allt sånt, men det är bara 2 andra personer i lägenheten. Jag tror det här blir bra.

För övrigt, igår gick jag ut och åt thai-mat med en kompis från mitt gamla vandrarhem, Nara. Hon är från Korea och jobbar på en sushirestaurang en timme från centrum. Vi hade inte setts på ett tag så vi bestämde oss för att ses helt enkelt.

Idag har jag inga stora planer, ta det lugnt mest. Men här är några bilder på vår lägenhet, som vi är så glada i. Dock behövs här mer färg!

Och så köpte jag en hoddie häromdagen, i en av mina nya favoritaffärer, JayJays. De har storrea nu överallt, rear ut alla ”sommarkläder” och sånt. Så tröjan kostade $15, vilket är löjligt billigt. Det är en av mupparna som säger ”You talking to me?” och på tunnan står det ”Scram”. Jag försökte spegelvända bilden så det blev läsbart, men av någon anledning så lyckades jag inte med det :S


5 kommentarer:

 1. Nice. Får komma och hälsa på er snart. När har ni houseparty? Älskar också Jayjays, har typ tio plagg därifrån :)

  SvaraRadera
 2. Nice!!! Skönt att bo i ett "hem"! Vilken utsikt!
  Familjen Einarsson kom förbi i em och stannade för en fika. Joel slutade 9:an igår och ska förmodligen börja på orienteringsgymnasiet i Örkeljunga til hösten. I sommar ska han på konfaläger i Eksjö. Astrid ska åka till USA på tisdag med sin kör. De ska åka runt och sjunga på olika ställen i två veckor.
  Det har varit toppenväder idag och jag har varit ute i stort sett hela dan. Rabatterna du vet! Hoppas det fortsätter i morgon. Kram mor

  SvaraRadera
 3. Ellinor: Nice indeed ;) Och ja, det maste du definitivt! Ingen aning om nar vi ska ha houseparty, men nar jag vet sa far du ocksa veta ;) Jayjays is da sheit, och sen skadar det ju inte att de har superrea heller.. Ska dit igen imorgon tror jag, kopa ett par jeans till ^^

  Mor: Valdigt skont med ett hem ja....
  Trevligt med Einarsson pa besok. Och skont for Joel att borja gymnasiet nu med, lagom. Tror nog han kommer gilla det. Orkelljunga, ska han pendla dit eller finns dar boende?
  Jo, har hort om den dar korresan tidigare, verkar grymt spannande! Hoppas hon har roligt!
  Och kul med fint vader, har har det regnat idag igen.. Kanske finare imorgon, annars far man val ta med sig paraflaxet nar man gar ut ^^ Hoppas vadret haller sig hemma dock!

  KRAAM

  SvaraRadera
 4. Wow, vad fint det ser ut! Pratade med mor igår EFTER ert 2- timmarssamtal. Här har det varit fullt ös i helgen. Oscar har haft 4 (fr-lö) resp 3 (lö-sö) övernattande kompisar här...och Hans och jag har spelat kort och varit uppe riktigt länge. Idag har Carlos med kompis Viktor varit här. Vi har planerat nästa veckas Dublinresa. Kul!

  SvaraRadera
 5. Gud va söt du är gumman!!! Ser väldigt tjusigt ut! :) // Doll

  SvaraRadera