fredag 11 november 2011

Brisbane, igen

Och nu är vi i Brisbane.
Värst vad vi flyger och far, men ärligt talat så finns där inte så mycket mer att göra i Cairns mer än göra av med pengar på olika utflykter. Och eftersom vi redan har gjort rafting och snorklat vid revet så kände vi för att åka söder över igen. Och billigast var faktiskt flyg, konstigt nog.
Så vi flög, och vi landade och nu är vi här. Alla är dötrötta av någon anledning, vi tror det är värmen, som på något sätt är annorlunda från värmen i Cairns. Här är inte lika tryckande svettigt men ändå liksom huvudtyngande varmt. Störigt.
Idag har vi gått omkring lite, men det orkades inte med så länge så när vi hittat poolen så stannade vi där ganska länge. Och nu har vi varit duktiga och uppdaterat folket hemma med, tjoho!
Matdags snart förhoppningsvis, jag är hungrig. Vilket säkert ni tycker är jätteintressant ;)

Och mor, att lägga upp bilder på facebook är enklare för mig för det går betydligt snabbare ^^ Vill du inte behöva leta efter dem så finns de på den här länken, bara klicka på den!

Försökte lägga upp bilder på bloggen med men det gillades inte av datorn. Aja!


1 kommentar:

  1. Väntar på gäster som ska med på Pubkväll, Christin med två kompisar, Palmgren och Britt och Hans. Trött efter en vecka med utvecklingssamtal, men det blir nog en rolig kväll! Synd att ni är så trötta, men det kan bero på alla upplevelser också. Hur länge stannar ni där o vart bär det sen av?
    Ha det så bra. Ser fram emot nya nyheter!
    Kraaaaaaam mor

    SvaraRadera