måndag 7 november 2011

Rafting i Tully River


Jaha, vi lever fortfarande, med några blåmärken bara.
Loa kom undan helt nästan, med enbart lite bränna från solen i nacken och på låren.
Mig gick det lite sämre för, fick en smäll på armen som nog kommer bli ett blåmärke plus en bränd nacke.
Och allra bäst (höhö) gick det för Lisa, hon lyckades få sin egen paddel i ansiktet och på benet. Hon har därför en minimalt sår på knäet, ett blåmärke på kindbenet och sin livs första fläskläpp. Hon är därav den absolut snyggaste av oss alla tre den här aftonen.Ber lite om ursäkt för en otroligt fantastiska photoshopandet, dock finns bara paint på den här datorn.

För övrigt så hade vi en ganska så lagom dag, kommer vara möra imorgon antagligen, men men.. Imorgon så ska vi börja med att ta oss till en sån där resebyrå, eller adventure-grejbyrå. Där man bokar olika turer helt enkelt. För att se efter vad som finns att göra, vad vi borde göra och sånt där. Och sen gå och steka bort sträcken vi skaffade oss idag.

Ha det göttans!

4 kommentarer:

 1. Wow, vilket äventyr! Det kanske t.o.m. JAG skulle gilla!!! Ser skithäftigt ut och ni bara gapskrattar! Får se vad ni tar er till härnäst. Vill helst INTE veta i förväg, utan föredrar att få reda på det när allt är över och att det gått BRA!!!
  Glöm inte att skydda er mot den starka solen.
  Kraaaaamar från MOR

  SvaraRadera
 2. Joho, för det var riktigt kul! Om du vill göra det så får du dock förbereda dig på att dratta i vattnet några gånger. De flesta gångerna kastades vi ur med flit av ledaren, men några gånger så välte vi bara för att det gick superbra... Men ledaren var ju erfaren så ingen fara. Och lovar, ska inte berätta om något farligt i förväg ;)
  Vi skyddar oss mot solen, å ja, idag låg vi typ 1-2 timmar vid poolen, smörjde mig nog 3-4 gånger på den tiden xD Så fort man torkat så känner man ju hur solen grillar en så då smörjde jag mig. Men om du blev avis på bilden på mig från Sydney så ska du bara se hur solbränd jag har blivit nu ;)
  KRAM!

  SvaraRadera
 3. Gött annika! Men vem tog dessa bra bilder? Fick ni köpa dom eller? Kramen -syster with love

  SvaraRadera
 4. Klart man fick betala för det ;) Dyrt var det med, de ville ha 100 dollar för alla bilderna på ett USB. Dock så köpte vi bara 2 bilder, 30 dollar kostade det! :)KRAM

  SvaraRadera