lördag 26 november 2011

Sydney igen

Nu är vi tillbaka i Sydney, efter ett antal fysiskt krävande dagar.
Sist jag skrev här i bloggen så satt jag i Brisbane (som ni vet, förlåt att uppdateringen varit usel), och från Brisbane så tog vi oss till Surfers Paradise. I Surfers spenderade vi ett antal dagar, 4 rent av. Vi använde det som bas när vi åkte till Wet'n'Wild och Sea World, och sedan åkte vi även upp till Fraser Island därifrån.
Efter Fraser mellanlandade vi i Surfers igen, innan vi tog oss söderut till Byron Bay.
Och från Byron åkte vi till Port Macquarie där vi stannade inte ens ett dygn innan vi äntligen tog oss till Sydney.
Detta är ju självklart bara övergripligt, väldigt ytligt, men ska försöka beskriva allt bättre nu när jag har litta bättre tillgång till internet och datorer rent allmänt. Även några bilder ska komma upp.
Dock inte nu, för nu är jag hungrig.

1 kommentar:

  1. På tiden att man får lite uppdatering, men förstår att det är omöjligt utan dator och internet! Skönt att vara "hemma" igen? Men med många upplevelser i bagaget! Är allt lite avis.
    har varit på 2 gudstjänster idag med Friedrich!!! Tog tid!!! Men det är härligt att sjunga adventssånger och där var ganska mycket folk i båda kyrkorna. Något adventsväder är det dock inte. De varnar för en rejäl storm, men än så länge har vi ström. Hoppas vi klarar oss. Far, Henrik och Kenneth har varit i Göteborg och hämtat sina husvagnar och flyttat dem till Falkenberg idag och han var hemma redan vid 1-tiden, så det gick bra trots blåsten som var ännu värre på västkusten. De fick alltså köra med var sin bil!!Nu ska jag gå och baka ut saffransbullar som står på jäsning, inte lussekatter utan bullar med saffran och mandelmassa i. Fick lust att prova en ny sort, men det blir lussekatter också så småningom. sen ska jag gör Annikas pastasås med bacon,lök och creme fraiche med sweet chilisås. Det var länge sen! Ha det nu så bra, börja jobba och tjäna pengar igen så du klarar dig några månader till!
    Kraaaaaaam mor

    SvaraRadera