onsdag 2 januari 2013

Tuff tuff tuff


Ja, då sitter man på tåget. Och är äntligen, nästan hemma. Och det är ju skönt.
Men om jag ska vara ärlig så finns det ju betydligt sämre sätt att resa på. Om jag ska jämföra med min flight hem från Australien så är ju en hel dags tågåkande så väldigt mycket bättre. Låt vara för att man måste betala för mat och dryck här, men bara det att man kan lättare gå omkring, och har mer plats i sätet, det är ju guld värt. Så go SJ säger jag bara, för att ni finns över huvud taget. Sen om ni kunde förbättra punkligheten så hade ju livet varit komplett. Och så hade det också varit bra om min läslampa fungerat. Men man kan ju inte få allt.

För övrigt så har jag spenderat nyåret med några kära vänner uppe i Ånn, en 45 minuter från Åre ungefär. Och det var ju en riktigt fin grej. Dock så ska ju en annan jobba imorgon så jag fick avsluta resan lite tidigare. Därav mitt tågsittande just nu. Så blev bara en dag i backen för mig, men det gör inte så mycket tycker jag. Skidåkning är inte det absolut roligaste i världen, även om det är kul sådär någon gång om året.

Själva nyårsafton började då i backen. Jag var lite miserabel där i början, fötterna gjorde något helvetiskt ont. Men efter någon timme och mycket klagan så gick det bättre.
Efter backen så var det hem och duscha, inte det enklaste när 7 personer delar på en dusch och en liten vattenberedare. Men lyckligtvis så blev vi klara i god tid och då gav vi oss in till Åre för att äta middag på restaurang. Fint ska det ju vara! Middag intogs och väl hemma igen blev det efterrätt och mer allmänt umgänge.
Hur som, vi hade det bra.

2 kommentarer:

 1. Gott Nytt År 2013! Hoppas att du och din familj är bra och glad!
  Önskar från Okinawa

  ps Har du facebook account?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gott Nytt År till dig med Kei, och din man med :D Vi har det bra allihopa! Och jo, jag har ett facebook-konto, Annika Jönsson. Du kan också prova att söka på qupidoo där, då borde du också hitta mig :)
   kramar från Sandby!

   Radera