tisdag 5 mars 2013

Svära och sånt

Har blivit en hel del svordomar i afton..

Först så var den nya prylen jag köpt till min symaskin, för att den gamla gick sönder, fel sorts pryl. Så fick gå lite MacGyver på den och tvinga den lite. Så den sitter på, fast det är inte riktigt rätt... Får se hur länge det funkar.

Efter det så bröt jag först en nål, sedan en andra, medans jag färdigställde tygpåsen jag jobbade på när maskinen gick sönder sist. Kul grej!

När jag slutligen avslutat tygpåsen (som för övrigt far skulle ha) så satte jag mig med grammatikläxan. Det var ju intressant också! Först så missförstod jag vad det var jag skulle göra, och när jag för förstod typ vad jag skulle göra så kunde jag inte hitta det i boken. Och eftersom jag bara hade en vag aning om vad det var jag skulle göra så blev ju möjligheterna att lösa uppgiften ganska begränsade.
Lyckligtvis var jag tydligen inte ensam om att inte förstå ett dugg. Ganska skönt faktiskt.

Här är i alla fall påsen jag blev klar med idag. Har en ny på gång som är lite udda, får se hur det går med den.

Men ja, far har snackat om att han vill ha en påse att bära körpärmarna i, en stor nog för alla pärmarna samtidigt. Nåväl. Och när han han ändå var igång och beställde så ville han ha en innerficka också, med plats för hans glasögon och någon penna.
Sagt och gjort, innerficka blev det, med plats för två pennor! Sen att man kan vända påsen ut och in om man vill är ju en lite kul grej.1 kommentar: