fredag 1 juli 2011

Ny månad

En ny månad men livet fortsätter som vanligt. Har i och för sig fått mig en ny vardag, men jobb och trötthet som ständig följeslagare. Men vem är jag att klaga, jag har ju ett jobb! Och jag gillar det! Och där är en väldig massa nya människor som jag tycker om. Och en del som jag stör mig på. Men på det stora hela så får jag väl säga att jag känner mig ganska nöjd med tillvaron just nu.

Önskar jag hade några bilder att lägga upp här, men är lite dåligt med det just nu... Förlåt ^^ Allt jag har är en bild som jag snott från Hard Rocks fb-sida. Detta är mina kollegor. Typ alla.
För övrigt så jobbar jag kväll idag, börjar nu snart, om en timme typ, vid 4. Dock så har ju inte restaurangen öppnat på allvar än så lär inte jobba till 2-3 inatt i alla fall. Som tur är. Och så börjar jag lika sent imorgon och är ledig på söndag. Så det borde gå bra.

Men ja, nu ska jag börja dra mig mot Hard Rock, skönt att inte behöva stressa det minsta ju.
Kram folket!

7 kommentarer:

 1. Halloj, ja nu är det ny månad för mej också. Semestermånad! Ska bli så skönt att få vila fötter och ben. Ja du börjar kanske känna att det är jobbigt att gå och stå hela dagarna? Är ledig i 4 veckor och ska inte göra ett dugg, bara komma ifatt med allt smått här hemma. Senare i slutet av sommaren åker Olle och jag till Sicilien en vecka, och då är Lovisa hus- och djurvakt.
  Låter skoj att du börjat komma igång med jobb och ett "vettigt" liv. Förstår att du träffar massor med nya människor. Hoppas du kommer trivas med jobbet framöver. Hurdan är lönen i jämförelse med andra arbeten? Och arbetsförhållandena, mängden timmar i veckan osv?
  Ser fram emot din nästa "rapport".
  Kramar Elisabet

  SvaraRadera
 2. Hej Annika!!
  Så roligt att du verkar trivas både med jobb och vänner.
  Hoppas verkligen att allt börjar ordna sig nu.
  Här är kvavt o varmt idag, regnade i natt o ser ut att bli åskväder.
  Nu har vi plockat jordgubbar varje dag, mums med grädde o mjölk.
  Vi ska inte ha semester förrän till hösten, så det är bara att bita ihop.
  Det ska bli roligt att se lite kort när Du har tid.

  Ha det så bra/ Kram Ylva

  SvaraRadera
 3. Elisabet: Åhå, vad skönt med semester! Jo, det är lite jobbigt med att springa runt hela dagen, behöver köpa mig bättre skor så fort jag har råd xD
  Men att åka till Sicilien en vecka, vad härligt det med! Och praktiskt att ni har en dotter hemma som kan sköta allt det som behövs ;)
  Ett vettigt liv har jag verkligen längtat efter, så ja, det är skönt :) Lönen verkar inte vara så dålig, dock måste jag ju skatta på pengarna men jag hoppas jag kan få tillbaka dem när jag åker hem. Och arbetsförhållandena verkar vettiga med, är ju ett så pass stort företag så är ju inte mycket fiffel ^^ Timmar i veckan vet jag inte, än så länge är vi ju så många och alla kan ju inte jobba samtidigt. Men vi får se, redar väl ut sig i framtiden.
  Ska försöka skriva en ny rapport imorgon eller något ;)

  Ylva: Hoppas också allting ordnar sig nu, ser bra ut iaf :)
  Ååh, jordgubbar!! Vad härligt... längtar massor till nästa sommar då jag får plocka jordgubbar också!
  Ingen semester förrens till hösten? Men mor berättade att ni varit på Mallis iaf, det lät bra ;) Ska försöka lägga upp fler bilder snart, använder knappt kameran dock så blir inte mycket bilder!

  Kram kära ni!

  SvaraRadera
 4. Du är bäst Annika!! Så skönt att höra att du har det bra och trivs! :) Jag har min första lediga dag idag, puh, har jobbat 6 dagar i rad direkt när vi kom hit till umeå igen. Men jag är glad att jag har ett jobb iaf och om jag har tur så får jag validera(slippa) min sista 5 veckors apu till hösten bara för jag jobbar inom utvecklingsstörningen nu i sommar.. och då kan jag ta examen redan i oktober :) hihi
  Ha de bättre än bäst!!
  KRAAAAAAAAM Soffan

  SvaraRadera
 5. Håhåhåhå, hade ju varit så jävra najs om du kunde ta examen redan i oktober, vad skönt det måste kännas! Hoppas hoppas att de går med på det, APU och ditt jobb nu måste ju verkligen ta ut varandra..
  Nu ska jag strax gå och köpa en flaska vin, har knappt druckigt alkohol sedan jag började jobba men har börjat få lite ork till det av att vara ledig 3 dar ;) Ha det bästanens kära du!
  KRAAAM systra min!!!

  SvaraRadera
 6. Den där nästkusinen...5 juli 2011 21:18

  Oj, så många asiater! Och jag gillar att frontkillen (boss?) räcker finger åt kameran xD Verkar vara ett skönt gäng! Hittade dock inte dig bland folkmassan

  SvaraRadera
 7. Den där nästkusinen:
  Väldigt många asiater ja, dock från alla möjliga länder så lyckas aldrig gissa var någon kommer ifrån xD Frontkillen som räcker fingret är nog någon sorts boss, typ inversterare eller något, de andra 2 bredvid honom är iaf det. Snubben i mitten av dem är min favorit, väldigt trevlig! Jag är någonstans uppe till vänster eller något, med båda armarna i luften. Dock syns det inte så bra här ^^

  SvaraRadera