måndag 4 juli 2011

Skryt och finemang

Tänkte bara skryta lite idag, och lägga upp några fina bilder från taket av mitt hus. Vet inte om jag har nämt det tidigare, men vi har en pool där uppe, och en galen utsikt. Där finns även ett gym som jag har besökt men ännu inte använt mig av. Kan tänkas att jag gör det när jag slutar känna mig så utmattad efter jobbet ^^


Poolen och jacuzzin där midsommaren firades.

Åter igen, poolen.

Och igen, bara för att jag känner för det.

The view!

Mer underbar utsikt, över Hyde Park, med Operahuset långt bort i bakgrunden.

Anzac memorial i Hyde Park,
ett krigsmonument.

Och utsikten mot Darling Harbor och mitt jobb.
Dock ser man inte det alls.


Och poolen. Igen. Bara för att ingen jag känner har en pool på taket ;)

Idag är det för övrigt måndag och jag ska alldeles strax gå och köpa toapapper och en flaska vin. Ha det bra alla svenskar, och ni andra :)

8 kommentarer:

 1. Vad underbart att se!! Det ser helt sjukt ut! Liiite bättre än sandby huh? :D :D Jag räknar dagarna tills vi åker!!!! :D Ha det underbart min lilla pajas! :D <3 // Dollan :)

  SvaraRadera
 2. Hej Annika!
  Längta inte för mycket efter jordgubbarna! Vill bara tala om att nu har vi "skitmycke" ogräs igen vid kontoret. Det måste ju vara betydligt roligare att vara i Australien o Sidney än att ligga på knä o luka i Hässleholm. Något att tänka på när du har tråkigt! ( fast vi hade det väldigt trevligt under tiden)
  Kram Ylva

  SvaraRadera
 3. Glömde ju skriva att korten är jättefina, vilken utsikt o pool också!
  Ha det bra/Ylva

  SvaraRadera
 4. Woow!!! Vilket tak! Och vilken utsikt! Där kunde man ju lätt sitta och glo i st.f. att sitta och glo på väg 119 och alla fartdårar.
  Idag har det varit 22 grader och hög luftfuktighet, inte skönt. Jag var ute och klippte klart gräset vid 7-tiden och just då skulle det så klart komma en liten regnskur, men det gjorde inget, bara skönt. I förmiddags putsade jag två fönster i stora rummet (stort behov!) och i morgon ska jag fortsätta med fler. Beräknar vara klar till lördag då syjuntan ska komma. Kanske jag kör till havet nån dag om det inte blir åskregn, vilket det varnas för. Det kom 170 mm på några timmar igår i Köpenhamn. Det var rena syndafloden.
  Vilken kombination på inköpslistan, toapapper och vin!!! Det står inte ofta på min!
  Kraaaaam mor

  SvaraRadera
 5. Den dära nästkusinen igen...5 juli 2011 21:22

  Men skojar du med mig?! Helt sjukt ju!
  Mer centralt än så där kan du knappast bo! Lilla tösen från Norra Sandby har hamnat mitt i centrum i den stora staden Sidney. Vem kunde tro det?
  Ser riktigt najs ut! Så vill jag också bo!
  Hoppas att du har det bra och att du stannar där (inget illa menat!) =)

  SvaraRadera
 6. Tack för dom fina bilderna. Så kul att få se hur du bor och speciellt när det är en sån underbar utsikt. Har varit en lång jobbdag idag och blir en minst lika lång i morgon. Börjar kl 7 imorgon, alldeles för tidigt enligt mig:(
  Ha de bra syster yster/ kramar från syster dyster

  SvaraRadera
 7. Doll: I know!!! Önskar jag kunde bo kvar ända tills jag ska åka hem :( Men men, får ha ett mys boende nu och sedan hitta något nytt senare.. Får se när jag har tid med det dock xD Längtar tills ni kommer!!

  Ylva: Haha, längtar efter jordgubbar varje gång jag äter dem här, det är inte likadana som dem i Kvistalånga ;( Men måste säga att jag är ganska glad att jag är här och inte i Hässleholm och rensar ogräs.. Även om vi hade väldigt trevligt ^^

  Mor: Ett fantastiskt tak. Tråkigt bara att vi bor med utsikt åt andra hållet och betydligt längre ner xD Men ja, betydligt skönare utsikt än 119 ;)
  Hoppas fönsterputsningen går bra, nog måtte du hinna klart tills syjuntan, om du fortsätter i den här takten :)
  Och toapapper och vin är bästa combon nånsin! ;)
  Den dära ästkusinen: Skojar aldrig om sådanthär ;) Och näpp, det här är ganska skitbra :D Hade väl inte riktigt trott det själv, men så kan det gå ^^ Och oroa dig inte, stanna tänker jag göra X antal månader till :)

  Sofie: Varsågod :) Riktigt kul att bo såhär, en upplevelse bara det ^^
  Tråkigt med jobbiga jobbdagar, de är tuffa.. Och framförallt när de börjar 7, usch! Där är vi nog väldigt lika ;) Ha det bra du med kära syster  BTW, härligt med sådan här respons xD Får nog lägga upp bilder oftare ändå.... :P
  KRAM ALLA!

  SvaraRadera
 8. STEK! Men jag har oxå pool, men inte på taket..
  MVH Ewa

  SvaraRadera