torsdag 28 juli 2011

Ursäktar

Jag ursäktar att jag är så utomordentligt usel på att blogga nu för tiden, men det är mest för att jag sällan känner att där finns något att berätta.
Har fått requests på fler bilder och det ska jag försöka ordna också.. När det blir får vi dock se :P Inget illa sagt om din kamera kära Loa, men den käkar batterier mer än något annat än jag vet. Detta till trots så ska jag göra mitt bästa inom en snar framtid. När det nu blir ^^

Fick ett packet från min kära mor igår, med kläder. Kanske verkar dumt att skicka lite kläder runt hela klotet men sanningen är att jag ville ha just den där klänningarna och att jag inte direkt hade lust att göra av med pengar på nya kläder just nu......... Kändes onödigt att köpa en eller två nya svarta klänningar när jag har ett helt fång hemma i min garderob. Nu är de här i min garderob istället, lagom nog!

Men nu ska jag gå och handla, försöka komma på vad min middag ska bestå utav. Sushi igår, få får bli något annat idag antar jag. Eller...? Vi får se.

Fler updates kommer snart hoppas jag i alla fall. Ni får hålla tummarna för det ^^

Här är för övrigt en låt som jag har fallit för lite granna. Inte The Doors, men Joan Jett är verkligen inte fy skam!


3 kommentarer:

 1. Hej Annika!
  Va bra att Du verkar trivas med livet "over there" om du inte tycker det händer något i Australien kan jag bara tala om att det händer inte så mycket i Hässleholm heller.
  Denna vecka har jag verkligen blivit bortskämd med god mat o fått komma till dukat bord varje kväll, Lisa o Robin har kockat, mums!(inte Kjell om du trodde det)
  Bröllpsplanering går enligt planerna, har ringt o frågat om lov att parkera vid kyrkan, misstänker att det kommer att bli fullt.
  Har bokat in alla 4 hundarna på pensionat nästa helg så att vi får lite lugnt, Wilda löper o Habit o Wilzon har ett elände grrrrr, grindar i hela huset!!
  ha det så bra, ser fram mot dina foton/kram Ylva

  SvaraRadera
 2. Hej Ylva!
  Jo, måste säga att jag också tycker det är bra att jag trivs ;) Tråkigt att det ska vara så svårt att berätta allt för folket hemma bara, det är bara det att det är vardag för mig nu här så känns inte så spektakulärt.
  Men gud, har Lisa och Robin kockat hela veckan?!?! Var an detta? (oroa dig inte, skulle nog aldrig tro att Kjell varit den ansvariga för matlagningen ;))
  Men vigseln kommer vara i Sandby kyrka va? Eller har jag missat något? :P
  Dock förstår att det ska bli skönt att skicka bort hundarna lite, så någon annan får ta hand om problemen ;)
  Ska försöka få upp lite bilder snart, lovar!
  KRAMKRAM

  PS. säg åt Lisa att blogga lite hon med ;) DS.

  SvaraRadera
 3. Hej igen! Nu är vi hemma! Skönt att komma hem trots att det är roligt att vara ute och fara. I natt har vi sovit hos Ethel och Tom. Kul att träffa dem och de kommer till oss nästa fredag för att vara med på Bitte och Martins fest på lördag. Vi ska ju på bröllopet hos Gannbys, men hinner nog en liten runda till Martin och Bitte fram på nattkröken. Dumt att missa en fest!!
  Katten har välkomnat oss hem genom att spinna HÖGT nära oss, men nu behövde han gå ut och kolla läget. Här har det regnat jättemycket medan vi var borta och det regnade ganska rejält de sista milen hem. Hoppas på fint väder i morgon så det går att hänga ut all tvätt som behöver tvättas och så vill ju jag förstås vara ute i trädgården och pyssla med blommorna. Och gräset behöver klippas! Vi får se hur det blir. Ska också cykla bort och se om där finns några blåbär kvar att plocka. Hoppas det!
  Kraaaaam Mor

  SvaraRadera