söndag 25 december 2011

Juldagen

Jag skrev ett inlägg men Ctrl+Z tog bort det. Störigt.
God jul igen, och god natt.

2 kommentarer:

  1. Härligt att vi fick prata med dig igår. Gissa vem som stöd i REA-kö halv 8 i morse?!!! FAR o Mattias! De lyckades köpa var sin LED-TV till oss o Christin för 4000 kr på El-giganten. 42-tums. Funkar utmärkt. Passar bra på vår gamla skåp. Fick en snygg oljefackla som man har utomhus av far o en stor fin kaffemugg av Erik. Vi fick också en snygg kaffeburk av Erik o en röd ryamatta till tv-rummet av Christin. Röd matta till jul! Far fick kallingar o köksbestick av mig o en kaffemugg med mustascher av Erik. Erik fick en bakform, en livrem, flugor, Zlatanboken, en reflexväst o reflexer, allt från Ullared, samt 5 sånglektioner hos Lars. Han verkade nöjd! Moster Ella blev helt slut efter julklappsutdelningen så de fick åka hem då. Christin o far följde dem hem medan jag o Therese plockade fram maten. Sen åt o drack vi tills magarna var fulla o sen tittade vi lite på TV innan vi törnade in i sängarna! Ja en bra julafton! Nu är det inte långt kvar innan vi ses. Längtar! Kram mor

    SvaraRadera
  2. Hahaha, vilken jul! Låter utmärkt, framförallt allt det där om julklapparna, vilka fina! Och en ny TV, det var ju på tiden! Kalasbra!
    Vad avis jag blir, skulle också vilja ha lite sånglektioner xD Länge sen sist nu (vråla på jobbet räknas inte). Och ja, inte länge kvar nu, längtar jag med ;) KRAMAR!!!

    SvaraRadera