onsdag 21 december 2011

Onsdag

Idag har inte varit världens mest produktiva dag. Tillbringade förmiddagen med att sova. Eftermiddagen blev lite bättre, gick för att träffa Amanda, har inte sett henne sedan innan flickorna och jag åkte iväg på vår resa så var kul att se henne igen.
Vi gick omkring på Crown St, kollade i second hand butiker och traggade en massa. Kul.
Sen sa vi hej, och gick åt var sitt håll. Jag gick hem, kollade lite på film och skrev ett personligt brev till Hard Rock Cafe Göteborg.
Efter en dusch så gick jag till Cafe Svensson och just nu utnyttjar jag deras gästfrihet lite..
Men tillbaka till Hard Rock Cafe i Göteborg. Mitt personliga brev visade sig lite överflödigt, då jag hittade ett sätt att söka jobb online där, genom att fylla i en ansökan. Jag vet inte vilket som är bäst, att fylla i ansökan eller skicka ett mejl direkt till GM:en, men nu har jag gjort såhär i alla fall. Vi får se om det leder någon vart. Hoppas det.
För övrigt så måste jag börja kolla upp hur man får tillbaka sin skatt och superannuation (pensionsparning), för det handlar ju ändå om en hel del pengar som jag har rätt till. Hoppas inte det är krångligt, orkar inte med krångel!
Btw, idag är det den 21 december, och jag har kjol och tshirt på mig. Lagom!

2 kommentarer:

  1. Jag har just varit på skolavslutning i kyrkan o NU har jag jullov! Jag är klädd i linne o kjol o strumpbyxor o tjock kofta o vinterjacka. Far har också kommit hem o har jullov. Snön o minusgraderna lyser med sin frånvaro. Hoppas på en lugn jul men längtar efter mina töser. Kraaaaam mor

    SvaraRadera
  2. Aha, okidej! Så fort jag har en lagom stund att skypa så hör jag av mig! Störigt att snön inte kommit än, hoppas det inte är blött och räligt. Längtar efter min mor med!! KRAAM

    SvaraRadera