måndag 1 augusti 2011

Lite bilder

Några få bilder iaf.


Min nya handväska, vars kedja fastnade i håret på mig hela kvällen igår. Men den är jävra snygg.

Ica, aka Coles, aka svettigkinacoles (Amandas namn)
Där vi handlar all mat och toapapper. Dock alltid fullt av kineser, då det är så nära Chinatown.

När jag varit på Paddys idag så gick jag till mitt gamla vandrarhem. Känns konstigt att gå den vägen, har inte gått här sedan jag flyttade. Dock kommer det väl inte dröja så länge innan jag går där igen..

Tänkte genast på far och Erik när jag såg alla dessa hattar.

Få se om jag lyckas få med mig ett par av de där hem sen...

Paddys Market, och i våningarna över finns ett vanlig köpcenter, Market City. Men det är här nere i marknaden som jag gillar att gå, köper sällan något men där är en jävra massa prylar att titta på.

4 kommentarer:

 1. Tack för titten!!! Jättekul att se lite bilder. Är det verkligen en handväska du köpt, det ser ut som en resväska, men snygg är den!
  Kraaaam Mor

  SvaraRadera
 2. Resväska? Mor den är typ 10 cm på tvären, max xD
  Funderar dock verkligen på att köpa mig en ny resväska, så kanske jag kan hitta någonstans att långtidsförvara den väskan jag har medans jag reser runt och sedan dumpa den innan jag åker hem. Har hittat en sån därigare i hårdplast som ska vara jättebra och dessutom inte väger mycket. Ska kolla på den lite till...
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Tänkte också resväska. Kan det vara åldern, Anita;) Men snygg var den absolut!

  SvaraRadera
 4. Hahaha, jo, mönstret på tyget påminner mig om ett par gamla gardiner mor brukade ha i arbetsrummet när Erik bodde där inne. Och tack, grymt nöjd med den ;) Nästa gång jag går ut dumpar jag nog dock kedjan hemma, bar väskan mest i handen ändå hela kvällen ^^
  Kram!

  SvaraRadera