söndag 23 oktober 2011

Bilder mest

Har åter igen fått tummen ur och här kommer bilderna från när jag var i Manly i onsdags:


Fick börja med lunch, för varken jag eller Rhys hade ätit ordentlig frukost ^^


Kände inte för att ligga och steka på stranden direkt, så vi gick förbi Manly Beach bort till Shelly Beach. Anledningen till att det heter Shelly Beach är för att sanden är mer trasiga snäckskal än sand.


Längs med hela promenaden till Shelly Beach så finns där dessa små skulpturer i stenen, som föreställer olika djur som är typiska för Manly.


Och några andra typiska saker.


Denna gillade jag framförallt.En gammal vev som var till för något en gång i tiden..Stenen har blivit lite eroderad.


En bild på mig!


En bild på Rhys.
Dock ser han inte riktigt såhär ut längre, efter att ha fått förfrågan om han är hemlös så bestämde han sig för att klippa sig och raka av lite av skägget. Dock tycker jag han ser mer galen ut nu ^^Sjöhästar!Den minst suddiga bilden.
En simbassäng, för de som inte är helt vana vid att simma i havet.Lilla Manly. Manly är typ en udde, och på ena sidan ligger den stora stranden och alla de andra stränderna. Och på den andra sidan ligger Lilla Manly och färjeläget.
Det är ganska skönt där ute, gött att komma ut ur stan lite.

2 kommentarer:

 1. Tack för titten! Trevliga bilder.Vilka fina skulpturer! Jag gillade de där damerna vid bassängen, särskilt hon i mitten. Ser lugnt och skönt ut där ute, fattar att det kan vara skönt att komma från stan.
  Jag har precis kommit hem efter att ha skjutsat de sista besökarna till stationen. Haft klassträff här med 8 övernattningsgäster! Vi började med lunch på Wanås igår, sen gick vi konstrundan med fikapaus i solen och sen körde vi hit och SNACKADE och åt och drack och SNACKADE... Avslutade med frukost idag och körde de som tat sig hit med bil. Nu ska jag bara vara resten av dagen och ikväll kommer far hem från Rumänien antagligen ganska trött efter några intensiva dagar där. Ha det bäst! Nu är det inte en vecka kvar ens... till du vet vad!!
  Lisa tar förresten med sig sakerna till dig så de kommer inte med posten. Linser är också inköpta!
  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Mor

  SvaraRadera
 2. Haha, klart mor :) Och ja, gillar när de sätter ut konst såhär på olika ställen.. Väldigt skönt ställe att hänga, ska definitivt ta med mig flickorna dit nästa vecka!
  Åhå, klassträff, skoj! Låter som en rolig idé. Och haft gubbfritt med? Härliga dagar, slår var om att han hade kul i Rumänien också :)
  Och okej, bra att Lisa tar med allt, förenklar saker och ting! :)
  KRAAAM på dig med

  SvaraRadera