fredag 9 september 2011

Härligheter

Är det inte härligt när näsan rinner? Och när halsen gör ont? Och när du har lock för öronen i ett dygn. Och när ena halsmandeln svullnar upp.
Ja, jag är fortfarande förkyld, och nu kände jag för att beklaga mig igen. I ondags skrev jag att jag inte visste vad jag skulle göra för ingen ville följa med mig till stranden. Nå, jag åkte till stranden ändå, och dum som jag var så hade jag bara shorts, linne och kofta på mig. Så självklart blev min förkylning värre av att jag gick omkring i solen (blåsten).
För det såg fint ut när jag gick hemifrån, men det är klart att det skulle blåsa kallt xD
Så för att avsluta min utläggning här, jag har blivit sämre igen. Och fasten det typ var mitt fel (helt och hållet..) så förväntar jag mig lite sympati av ni människor (försök översätta you people själv!) där hemma!

Men en sak som jag kom ihåg var att ta lite sand från stranden i Bondi, så det kan du förvänta dig att se när jag kommer hem mor.

Och här är några bilder från stranden som jag bemödade mig att ta.


Där var ganska folktomt.


Livräddarna på Bondi!
Syns inte så bra, men jag tror killen som är ute i vattnet (liten svart plupp mitt i bilden) är en av dem också, fast han surfade bara. Jag TROR jag kände igen honom från TV. Inte säker dock.


Visst ser det ut som en kanondag? Synd bara att det var kallare än vad som syntes.
Men det var lite mysig för en stund iaf.

4 kommentarer:

 1. Okej då! Det är synd om dig att din förkylning förvärrats, men JAG hade nog kunnat ta en förkylning om jag hade fått vara nån timme på Bondy beach!!!
  Nåväl, hoppas du blir BRA SNART. Sofie ligger i Umeå och kraxar, men hon verkar va´ på bättringsvägen, Far är förkyld och dan, men själv mår jag ganska bra. Och Erik också har jag tagit reda på.
  Idag har jag varit på Kicks och fått lära mig hur man lägger foundation och annat man ska ha i facet! Det var inte lite det!! Kostade multum!! Men nu blir jag nog snygg som en 50-åring i alla fall!! Kanske t.o.m. 40-åring om jag lyckas klara detta! Sen var far och jag runt och ekiperade honom. Snygg skjorta och kavaj på Brothers till utomordentligt REA-pris och ett par snygga svarta jeans på Carl Anderssons, dock till fullpris, men allt tillsammans blev jättebra! Sen åt vi lunch på stan innan vi körde och fikade i Kvistalånga och nu ska vi ta itu med hemmet, dvs STÄDA.
  Ha det bäst, så kan vi höras imon. Kraaaaaam mor

  SvaraRadera
 2. Okej det ar synd om dej men jag har också blivit förkyld jag har varit genomblöt de första 2 dagarna denna veckan o regnet börjar bli kallt här nu kram

  SvaraRadera
 3. Vilken himmel!! Bilden med boken är jättebra tycker jag. Man tror knappt det är på riktigt.

  SvaraRadera
 4. Fina bilder sys! Är det bara jag som inte har sett detta tv-program? Kramis på digsis

  SvaraRadera