tisdag 6 september 2011

Möte

Idag var jag på möte. Jag representerade min "department" på jobbet, dvs de andra busserna.
Visst låter det fancy? Det var det inte direkt, jag fick sitta där i ca 1,5 timme utanför arbetstid och diskutera alla problem vi har. Eller, lyssna på de andra om vilka problem de har, som inte direkt påverkar min avdelning. Det var ganska intressant att bli insatt i hur de andra avdelningarna funkar, och inte funkar. Och så fick man veta mer direkt vad för problem Marian (storbossen) har.
Typ som att vi har inköpsstopp, det är därför "the chemical room" (rummet med städgrejer, kemikalier och soptunnorna) ser ut som skit. Eftersom hon inte kan köpa hyllor till det. Störigt, men bra att veta anledningen så man inte går och gnabbar om det hela tiden.
Och sedan att få ta upp sakerna som vi har stört oss på, som vi har problem med och att de andra faktiskt lyssnar och skriver ner det. Det får det att kännas som att jag har gjort allt jag kan åtminstone. Förutom att fortsätta tjata på servitörer och servitriser om att göra sitt förbaskade jobb ordentligt. Vilket jag med största sannolikhet kommer göra.

Imorgon skulle jag egentligen jobbat kväll, men eftersom det är onsdag (cafe Svensson-kväll!!) så fick jag Jerome på jobbet att byta shift med mig. Egentligen så ville han ha mitt shift också, och inte byta, men jag sa att då fick det vara. Så då gick han med på det ändå och imorgon kommer jag äta köttbullemacka och djungelvrål!
Nu ska jag gå och äta sushin jag köpte på vägen hem från jobbet.

2 kommentarer:

 1. Du håller dig då framme!!! Bra jobbat!! Det är verkligen en viktig uppgift att framföra sina och kollegernas åsikter till chefen, samt att ta emot info och föra det vidare till sina arb.kamrater. Byter du bort en kväll för café Svensson! Då förstår jag hur viktigt Svenssons är för dig! :)
  Nu,tis em, börjar jag hämta mig efter helgens festligheter och arbete. Gympa ikväll!!
  Ha det bäst. Kraaaaaaaaaaam Mor

  SvaraRadera
 2. Håller mig framme, tja, det var med en fråga om att ingen annan var direkt sugen på att komma in en dag när de inte jobbar. Och eftersom jag jobbade den dagen så var jag redan i närheten så att säga. Får se vem som går nästa gång.
  Och jag bytte ju inte bort en kväll för Svensson, utan bytte med en annan kväll. Så jobbar fortfarande lika många timmar, bara en annan kväll ^^
  Men ja, svensson är viktigt, det är det enda "sociala" jag gör när jag inte bara umgås med kompisar. Dvs, ett ställe där man kan träffa nya människor.
  Bra att du har hämtat dig från helgen, hoppas gympan gick bra!
  Massor kramar mor min

  SvaraRadera