söndag 11 september 2011

Söndag - bli lite religös?

Idag är det söndag och jag jobbar åter igen inte. Lagom. Precis sett mitt nya schema för nästa vecka. Jag är ledig måndag, tisdag och fredag. Yay. Jag MÅSTE skaffa ett jobb till. Kom igen Annika, få tummen ur!!!
Det här går inte, förra lönen kunde jag inte stoppa undan några pengar från alls, och nästa kommer bli ännu värre för har inte jobbat helg alls de här två veckorna. Suck. Aja, ut och jaga igen, wiho.

Som sagt, söndag. Och vad händer varannan söndag här i Sydney? Gudtjänst i Svenska kyrkan. Nu är väl inte jag den mest religösa människan ni känner, men nu är det så att jag är en tokig person som tycker det är lite kul att gå i kyrkan ibland. I alla fall här i Sydney, kan inte direkt säga att det blir många kyrkobesök hemmavid....

För övrigt så har jag nog en nytt boende på gång, en lägenhet igen... Ska berätta mer när det är spikat!
Ha det göttans folk!

4 kommentarer:

 1. De har tydligen för mycket folk på Hard rock! Det är nog BRA om du kommer iväg och söker fler jobb annars blir det svårt när tjejerna kommer. Lägenhet!! Nyfiken!!
  Idag ska vi med kyrkokören på "sångarvandring". Berättar mer när vi varit, för jag vet inte riktigt vad det innebär, men en kul grej i alla fall!
  Kraaaaaaam Mor

  SvaraRadera
 2. Ja, nu har vi varit och ätit och vandrat och sjungit i vackert väder och med trevliga körkompisar. Började med italiensk buffé, jättegott! och sen var det till att ut och gå och smälta maten. Vi gick rakt över kohagar, åkrar och in i skogsdungar. Ganska oländig terräng, men vi gjorde stopp här och där, sjöng lite och vandrade vidare. Det var riktigt VARMT, så jag blev såklart svettig som f-n, men vi gick bara 3 km. Väl tillbaka fick vi kaffe och pannacotta sen bar det av hemåt igen med Ballingslövsbussen. Hemma vid halvsex-tiden.
  Erik har tävlat i den nu traditionella sjukampen med sina kompisar. Han VANN! Bra jobbat tycker jag även om de bara var 6 stycken.
  Imorgon börjar en ny vecka utan några speciella händelser, tror jag, förutom att kören börjar på torsdag. Ha en bra vecka min lilla stumpa!! Kraaaaaaaaaaaaaam Mor

  SvaraRadera
 3. Hej Annika!!
  Hoppas att du kryar på dig från förkylningen! Vet ju en till som går här hemma o hostar o nyser. Idag åkte hon till salongen med en toarulle i väskan (bra näsdukar).
  Denna helgen har vi varit i Budapest och firat bröllopsdag, tittade efter Hard Rock Cafe men hittade inget tyvärr. Annars var det god mat o dryck. Vi hade 34 grader varmt när vi åkte hem, kunde gärna stannat ett tag till, en stad att rekommendera!
  Vilka fina kort Du har tagit, ser ju jättefint ut. Hoppas att det löser sig med boende o jobb.
  Ha det så bra o krya på dig/ Kram Ylva
  (Kjell o pudlarna också)

  SvaraRadera
 4. Nu blev jag också nyfiken..Vad är det för boende du raggat upp? Låter lovande måste jag säga. Såg att du och Loa skulle skypa ikväll eventuellt? Jag ska fika med Hanna nu efter jobbet så jag kan inte :/ Men måste snacka med Loa sen i veckan så då kanske hon kan säga vad ni kommit fram till :) Har snuvat runder hela dagen som mamma skrev :/ Passande nog så var kunderna också förkylda så nu har vi kanske bytt förkylning :D Om man nu kan göra det, ska se om det ger med sig till imorron eller om jag ska ta lite ledigt på förmiddan kanske :) Nu är det bara 5,5 vecka kvar!!!!!!!!!:D Galet!!! Men gú vad jag längtar!!! :D Ska bli så kul :) Hälsa Loan :) Puss puss superpuss! <3 //DOLL

  SvaraRadera