onsdag 7 september 2011

Notera

Jag vill att alla ska notera att trots att jag inte skrivit så mycket under vintern här (maj, juni, juli) så har jag faktiskt bättrat på mig! Sammanlagt 14 inlägg i augusti månad. I och för sig inte ens i närheten av hur många jag skrev i mars och april, men jag närmar mig. Får bara hoppas att jag inte ropat hej, utan också håller detta uppe i september.. Så så fort ni känner att ni inte fått veta något av substans på länge, eller sett några bilder på evigheter, så får ni säga till om det ^^ Ska göra mitt bästa för att hålla igång.

För övrigt, idag är det onsdag och jag har en ledig dag. Som jag skrev igår så skulle jag egentligen jobbat ikväll men bytte bort det. Och fasten jag har en helt ledig dag så var jag ändå uppe vid 10. Galet, i know, men så är det. Måste ha varit för att jag jobbat morgon så länge nu, van vid att vakna vid 7 så kunde inte sova längre.
Just nu sitter jag och försöker komma på vad jag ska göra idag. Kvällen är ju vigd åt cafe Svensson, men det är ju några timmar tills dess. Har lust att åka till stranden men dels så är det visst bara 15 grader (tack Ellinor för den informationen xD) och så hittar jag ingen som har lust att följa med. Störigt. Kanske i helgen. Nu ska jag bara komma på något att göra tills dess.
Önska mig lycka till!

2 kommentarer:

  1. Jag tycker att du har varit jätte duktig! 14 inlägg är ju jätte nära 19 :) Det är så roligt att läsa hur du har det och se bilder är nog min favorit! Ja vill också till stranden men jag har för ont i halsen.. det är 16,8 grader här och det är lunchtid.. Du är bäst syster! Jag är förkyld!!! :( Host, host... kram på dig

    SvaraRadera