onsdag 31 augusti 2011

Spara vs Slösa

De flesta som känner mig vet nog att jag snarare är en Slösa än en Spara.
Och länge har jag saknat min iPod. Så idag kände jag att det fick vara nog. Så jag gick och köpte mig en ny på JB Hi Fi. Och jag är en Slösa igen.
Fick bli en orange/guld-färgad, då de enbart hade guld, rosa och grön.
Rosa funkar inte för det var samma färg som jag hade innan (och jag köper inte rosa av egen vilja).
Grön funkar inte för Sofies Shuffle är grön.
Så då fick det bli guld. Inte så viktigt, enda viktiga är att den inte är vit i alla fall. Färg ska det vara. Såhär ser den ut!


Måtte gå och leva med. Nu ska jag gå och flytta och sedan gå till Cafe Svensson och träffa folk.

7 kommentarer:

 1. Hej Annika!
  Nu börjar det bli som vanligt igen efter bröllop o allt. Bilder finns på youtube, sök på Anna och Andreas 6 augusti 2011.
  Just nu regnar det rejält som om himlen vore öppen, att det bara orkar hålla på!!
  Nästa vecka kommer sotaren, sen är det ju jag som ska elda i brasan! Tack den som uppfann fleecen!
  Förra veckan var vi (Kjell o Jag) på kurs i Schwartzwald, bodde i Tittisee som är en kurort söder om Stuttgart. Mkt trevligt. Lisa var hundvakt, hon är snart proffs på detta.
  Imorgon ska vi åka till Norra Rörum och titta på Wilzon valparna som är 6 veckor nu, det ska bli kul.Annars är det som vanligt, har förklarat krig mot vildsvinen igen som har varit o grävt!
  Ha det bra/kram Ylva

  SvaraRadera
 2. Ja, den var fiin!!! Jaså det var dags att flytta nu. Oj vad tiden går. Ingen chans att du kan få bo kvar med de nya volontärerna?
  Igår ledde jag gympan och det gick väl sådär... Ska på det igen nästa vecka så det kan sätta sig. Har i alla fall en jäkla träningsvärk idag, så jag tog i alla fall i!!!
  Ikväll ska jag ha föräldramöte, så jag är bara hemma och pausar lite.
  Ha det bäst! Kraaaaaaaaam mor

  SvaraRadera
 3. Ylva: Skönt att vardagen har kickan in igen nu, måste ha varit en aning hektisk tid där... Ska kolla på bilderna så fort jag får tid!
  Va, har inte sotaren varit hos dig än?? Var jobbigt att inte kunna elda på..... Aja, håll i fleecen bara så överlever du nog :)
  En kurs säger du? Men Kjellan? Åhå, i vadå? Bara något som har med företaget att göra eller något för skojs skull?
  Lagom att Lisa varit hundvakt igen, hon borde fasen vara proffs snart... Klarade hon sig själv den här gången eller fick hon hjälp av någon av Kungsgårdens ungdomar? ;)
  Härligt att allt är som vanligt annars, Wilzon-valpar och vildsvinskrig. Lagom.
  Phoebe: Jag vet, eller hur??!?!? :D
  Mor: Tack mor :) Den är till och med mindre än min rosa xD Orkade inte ens fråga, kändes liksom inte lönt. För oavsätt hur snäll Katja är så tvivlar jag STARKT på att hon skulle gå med på det.
  Gympa åhoj, där ser man. Men gött med träningsvärk, så det ska vara! Och slår vad om att det går ännu bättre nästa vecka ^^
  Föräldrarmöte.. Skojskojskoj ;)

  KRAMAR ALLIHOPA!!

  SvaraRadera
 4. Kram på dig sys! Synd att det inte finns någon gilla knapp på din blogg som det finns på fb! För då hade jag gillat som tusan på din nya shuffle :P

  SvaraRadera
 5. Oj, säljs den modellen av Shuffle fortfarande? Den har varit med ett tag nu... men den är fantastiskt praktiskt till ett bra pris!
  I <3 Äpple.

  SvaraRadera
 6. Den modellen är nyare än min gamla, och typ en cm mindre på alla håll utan tjocken. Och du och jag hade väl samma modell innan?
  Slutsats: jag är modernare än dig ;)
  Och ja, älskar den, så gött att ha musik med sig igen när man är ute och går!
  I <3 Äpple också.

  SvaraRadera