söndag 28 augusti 2011

Duktig Annika

Annika har varit duktig idag. Hon har tagit foton på sina nya kläder och sina nya pins och ska nu lägga upp dem på sin blogg. Synd bara att bilderna på kläderna är ganska så kassa, så de får ni ursäkta.


Sin nya blus som Annika köpte på Cotton On för $15, den var på rea.
Tänkte att den kan vara lagom i sommar när man ska till stranden och bara ha bikinin under, eller med ett svart linne om man ska vara lite fin.


En grön klänning ja.
Den ser ganska så tråkig ut bara såhär (förutom färgen) men den är riktigt snygg IRL (IRL betyder In Real Life, Mor) och så har den en djup rygg. Tänkte ha det som en vanlig slit-och-släng sommarklänning, eftersom de klänningarna Annika har är så gamla och slitna nu så de är inge kul alls. Dumma är bara att den är lite för djud i ryggen, så Annika tänkte lägga upp axelbanden lite enkelt och typ sy på en stor knapp för att dölja det eller något. Vi får se.


Och här är de "braiga" bilderna, som föreställer Annikas nya pins, Köpenhamn och Stockholm. Läste förresten idag att Hard Rock i Stockholm tydlingen öppnade redan -85, medans Göteborgs Hard Rock öppnade först 2004. ***Alla säger ååh av intresse***


Måste säga att Öresundspinnen är min favorit av de bägge nya, eftersom det är just bron. Och sen så är ju Köpenhamn Skånes RIKTIGA huvudstad ju, så det känns bra det med ;)


En Stockholms-pin med svenska flaggan. Tydligen är den någon sorts special-pin, uppe till vänsten på den står det Jag vill bli stor-festivalen. Ingen aning vad det är, men tycker den är gullig.

5 kommentarer:

 1. Ja, snygga kläder! Tur att du skrev vad IRL betyder, för jag undrade ju genast om de var från Irland!!! Tur att du är så händig med sygrejor så du lätt kan fixa till sånt som inte är perfekt! Det blir nog bra. Ja, Köpenhamnspinsen är snyggast! Bron ska det va!
  Vi var på kräftskiva hos Mats i Finja igår. Samma gäng som alltid, några nya sånger i början (bra vishäfte), men sen kom vi igång med de GAMLA sångerna!! KUL!!! Och god mat fick vi, först en god soppa, sen kräftor och räkor och till sist glass med fruktsallad. Och allra sist kaffe och en supergod tårta! Vi var hemma vid halv ett-tiden, Bitte körde, och stupade i säng. Två kvällar i rad med festligheter är helt klart för mycket för oss gamlingar. Vi var ju hos Ulla och Bengt förra kvällen. Idag blir det lite lugnt, hoppas jag. Ska förbereda mig för gympan på tisdag och föräldramöte på onsdag. Och så måste jag laga lite mat så jag har i veckan också. Det är ju inte kul att laga mat bara till sig själv har jag märkt!! Så vi har det likadant, du och jag.
  Ja, nu vet du lite hur vi har det!
  Kraaaam Mor

  SvaraRadera
 2. Vet du Annika, jag utbrast faktiskt ett högt "Oj" här för mig själv när jag läste om årsskillnaden på Hard Rock i Stockholm och Göteborg. Det var faktiskt ganska intressant. Men sen är jag ju en nörd också.

  SvaraRadera
 3. Alltid roligt när du lägger upp bilder! Fina kläder och fina pins! Betyder detta att du inte vill ha fler sthlms-pins?
  Jag har precis kommit hem från jobbet nu. Var riktigt roligt att jobba idag :) (konstigt nog) Har hunnit sakna brukarna nu. Det var ju ett par veckor sedan som jag jobbade sist..
  Känns lite skumt att du snart har sommar hos dig när vi precis börjat gå mot en kall höst...
  Ta hand om dig sys

  SvaraRadera
 4. Vad fina saker du köpt bästis!! :) Jag tyckte om klänningen, ska bli kul att se den sen när vi kommer! :) Igår var det exakt två månader kvar tills vi flyger och imorron är det exakt två månader tills vi står och kramas som galningar!!! :D Det börjar äntligen gå upp för mig nu att vi ska dit på riktigt :)

  Tjusiga pins du fått tag i och du har ju helt rätt i att köpenhamn är Skånes RIKTIGA huvudstad. :)

  Idag har jag slappat som en galning och igår var jag på tjejkväll hemma hos Emma ( du vet hon som bodde i Oslo), hon ska också flytta till australien nu i september :) Så vi får catcha upp med henne sen. Tror hon ska va där i 10 månader och försöka ta sig runt hela kontinenten :) Häftigt :)

  Snart får jag och Loa börja planera vår trip på riktigt, men hon får nog sin vilja igenom iallafall så det blir antagligen en trip till taz :) Men vi kan ju snacka mer om det sen....tog för övrigt min sista hepatit spruta innan resan förra veckan.. piece of cake! :D Tacka blodgivningen för det :)

  Ta det nu lugnt i storstaden och drick en cosmo för mig så fort du har lust till det :D Puss puss!

  SvaraRadera
 5. Mor: Jo, jag känner ju dig ;) Fast du lär dig ganska så snabbt ändå, tog bara några sms innan du lärde dig brb!
  Haha, kräftskiva.. Kul att ni hade kul :) Men ta inte i så att ni spricker, för mycket fest är inte bra för någon. Gympa och föräldrarmöte, låter skoj skoj skoj ;) Och nej, är verkligen inte kul att laga mat till sig själv, har lagt av nästan helt.. Är billigare och enklare att köpa sushi eller nått ;) Fast jag saknar Mors Mat, inget som den.

  Ellinor: Hahaha, bra, då är jag inte ensam nörd här xD Fast jag tycker faktiskt sånna grejer är intressanta, som till exempel att det finns typ 179 Hard Rocks i världen, eller nått sånt. Nått på 170 i alla fall. Och så ägs rättigheterna till Hard Rock av The Seminole Tribe, en indianstam från Florida. Kanske ska börja med "dagens hard rock-intressanthet".

  Sofie: Tur att det inte är tråkigt dårå ;)Absolut inte, bytte till och med till mig en ny pin idag, från Barcelona. Kul att ha lite olika jue.
  Och det konstiga med att jobba.. Jo, lite konstigt kanske, har själv inte sett fram emot jobbet så mycket de senaste dagarna, fast när man väl är där så är det ju ändå kul.
  SOMMAR SOMMAR SOMMAR, jag längtar!!

  Doll: Tack så mycket bästis, ska försöka ha fixat till klänningen också tills ni kommer.
  Herregud, bara 2 månader på riktigt?! Shit säger jag bara!!!
  Klart jag har rätt, jag har alltid rätt (sol+klocka ;))
  Okidej, ytterliggare en svensk i Australien, orginelt xD Hahaha, här är ju så sjukt mycket svenskar! Men ja, vi får se om vi lyckas mötar någonstans, måtte gå!
  Det får ni verkligen göra, annars blir det ju världern knas av resan bara, vi borde ju börja kolla på flygbiljetter till olika ställen här nere också så vi vet hur mycket de kostar.
  Skönt att vara klar med sprutorna, klart att det inte är så farligt, ingen nål är som blodgivningsnålen ^^
  Ska dricka en cosmo för dig så fort jag får tillfälle, det kan dock dröja ett tag ;)

  PUSS OCH KRAM ALLA, ta hand om er!!!! <3

  SvaraRadera