onsdag 24 augusti 2011

En onsdag

Har varit ledig idag. Och igår och dagen innan dess. Under dessa dagar har jag varit måttligt produktiv, har i och för sig uppdaterat mitt CV och shoppat lite, men det är typ allt..
Borde börja dela ut CV:na också. Får se när jag får tummen ur också.
Nu har vi för övrigt till slut fått veta exakt när vi måste flytta ut och det visade sig vara den 31, alltså nästa vecka. Så vart ner på mitt gamla vandrarhem igår och bokade in mig. Orkar helt enkelt inte med hela grejen med att gå på visningar över halva stan, och flytta så löjligt långt i värsta fall. Och sedan är det också så att man ofta måste gå med på en massa krav, som till exempel att man ska hitta någon som flyttar in när man flyttar ut annars blir man av med sin löjligt stora bond. Vilket jag inte riktigt vågar binda mig till då jag bara ska vara här i 2 månader till. Vet ju inte hur svårt det kommer bli att hitta en ny hyresgäst och har verkligen inte råd att bli av med någon bond. Och dessutom är det ganska så billigt att bo på vandrarhemmet i jämförelse så får vara värt det.

Ikväll är det för övrigt första Café Svensson så ska gå dit och lämna tillbaka några böcker och köpa Djungelvrål. Och eventuellt en köttbullemacka.. Vi får se ;) Lite mys blir det nog ändå.
Dock får jag gå själv eftersom Agnes jobbar och Amanda måste gå på en sån där RSA-kurs (tillstånd att jobba där det säljs alkohol, remember?) så jag är helt själv. Dock så tror jag väl att där kommer finnas någon mer än mig.... Kanske drar med mig Kaisa från jobbet, hon är ju finne så hon kanske tycker det är lite kul även om hon inte fattar vad vi säger ^^

Men nu ska jag gå till posten för att dubbelkolla att jag har tillräckligt med frimärken på ett kuvert, glömde säga att jag ska skicka det till Sverige när jag köpte frimärkena.. Sedan får vi se ^^ Går nog hem och färgar håret, har börjat få utväxt och hatar ju det.. Blir ljusbrunt den här gången, ska börja täcka det röda inför sommaren.
Hej hej Sverige!

2 kommentarer:

 1. Blir lätt avundsjuk när jag läser "inför sommaren"! Jag vill också ha mer sommar. Det är i alla fall så pass varmt ännu så jag kan ha shorts på mig. Fasar för att börja med långbyxor, för att inte tala om strumpbyxor! Usch!!!
  Igår började gympan i Ballingslöv. Vi var sju st tappra och svetten lackade. Nästa vecka ska jag leda, hm, hm! Får se hur det går.
  Hoppas du hittar nåt trevligt ställe du kan jobba på. Ge dig iväg och sök!!
  Kramar från Mor

  SvaraRadera
 2. Jo, men ni har ju redan haft eran sommar, jag har ju haft två vintrar på rad mer eller mindre... Men en väldigt mild höst i mellan ^^
  Duktigt med gympan, kul att det ändå var så många redan första gången :)
  Och att du ska leda, skoj! Borde nog ordna sig, du ledde det ju hemma i byn i flera år väl?
  Kramkram

  SvaraRadera