tisdag 30 augusti 2011

Händelselös dag.

Idag har jag jobbat. Blev klar med dukningen ovanligt tidigt idag, tror det berode på att alla stolarna inte var helt galet mixade, utan var nästan där de skulle. Det hjälper enormt när man slipper springa omkring och leta efter möbler när man ska duka. Och att rena bestick finns där de ska vara. Att allt bara flyter på liksom, utan allt för stora saker att klara av. Det blir dock tråkigare på detta viset, allt är mycket mer intressant (om än inte alltid roligare) när saker går åt helvete.
Fast idag var bara en ganska händelselös dag.
Förutom en sak! När jag gick på lunch så upptäckte jag helt plötsligt att mina jeans var sönder. Och inte ett litet hål på knäet, nähedå, självklart inte. Utan på insidan av låren, BÄGGE låren, så hade jag fått nästan 5 cms revor. Fortfarande har jag ingen aning alls hur detta hände. Men jag fick gå till JayJays efter jobbet och köpa ett par nya byxor för går ju inte annars. Lyckades dock få killen i kassan att slå av $10 eftersom jag stod där i ett par trasiga, fast annars exakt likadana jeans. Så frågade lite nonchalant om det inte var möjligt att få en rabatt. Johodå. Är du inte stolt över mig Far?

Här är för övrigt bilden på min nya Barcelona-pin.


Och sedan så köpte jag mig en ny tshirt också på JayJays. Jag gillar deras tshirts skarpt, den här var en Stålmannen-tröja. Lagom! Och sedan köpte jag 2 Grisham-böcker på engelska som jag inte läst förr, The Pelican Brief och The Client.
Nått att läsa.

4 kommentarer:

 1. Far sa Jättestolt över dej

  SvaraRadera
 2. Varför är far jättestolt över mig? För att jag köpte Grisham-böcker? Eller för att jag köpte böcker jag inte läst någon gång? :P

  SvaraRadera
 3. Han va väl stolt över att du fick rabatt på dina nya byxor? Hur mycket rabatt fick du? :) Jag fick 5% rabatt på mina nya converse för att de var lite smutsiga vid snörhålen hihi.. men det syns ju inte och converse ska ju helst va lite smutsiga hähä..

  SvaraRadera
 4. far sa Sofi har rätt

  SvaraRadera