tisdag 30 augusti 2011

Tankar

Har funderat lite. På hemresor och resor i övrigt. Och på hur jag ska göra med dem. Jag vill ju gärna åka över och se Nya Zeeland, och så känns det ganska onödigt att åka hem innan jul då jag kan fira jul hemma hur många gånger som helst, men inte så många gånger i Australien.
Så av de här väldigt rimliga anledningarna så känner jag att jag borde stanna här tills januari, februari.
Men sen så har jag börjat känna mig mer och mer klar med det här. Har börjat tänka på vad jag ska göra när jag kommer hem och börjar bli sugen på att göra något nytt igen, kanske börja plugga.

Så ska åtminstone ta fram min biljett hem och kolla på den, se exakt när flyget avgår (tror det är den 4:e december) och försöka komma fram till någonting.
Vet inte hur det kommer gå, men vi provar!

8 kommentarer:

 1. Hmm that´s a tricky one! Jag tycker du ska följa ditt hjärta och verkligen vara 100 procent säker på att det beslut du tar verkligen är rätt! För oftast vet man nog innerst inne vad mab själv hade mått bäst av :) Kanske dags att kolla upp lite skolor osv så att du kanske kan börja redan till våren om det hade känts akutuellt :)

  Personligen röstar jag på att du stannar för som sagt, hur många jular kommer du fira down under? Och hur många kommer du inte fira här hemma :) Du får ta en funderare, snart kommer ju vi så då kan vi fundera tillsammans om det känns bättre :) Saknar dig sötis! <3 // Dollan

  SvaraRadera
 2. Tack raring, det är verkligen klurigt.... Grejen är bara att jag gärna stannar över jul och nyår och åker hem i början av januari istället, men tidigaste jag kan boka om biljetten är 17 januari i så fall. Och det är länge.
  Saknar dig med finast :* <3

  SvaraRadera
 3. Jamen stanna down under över jul och nyår! Vi kan ju skypa på julafton och nyårafton om du vill! Jag ska ju ändå inte hem över jul detta året.. Varannat år i norrland och varannat år i skåne. Men gör som lisa säger "Följ ditt hjärta!" Älskar dig lillasyster! Saknar dig också fast det känns ibland som att du fortfarande är hemma i skåne.. när man pratar på skype så känns mor o far lika långt borta som du eller tvärtom :P

  SvaraRadera
 4. Det kanske blir jätte-ensamt att stanna kvar när Lisa och Lovisa åker hem, så jag tror att du vill följa med hem då, eller??? Du måste i alla fall ha nån att fira jul och nyår med och absolut INTE vara ensam. Det får inte hända!! Tänk noga, prata med kompisar där och bestäm det som känns bäst. Om du kommer hem före jul så kanske du ska kolla upp skolor eller nåt, som Lisa skrev.
  Kraaaaam Mor

  SvaraRadera
 5. Tycker du borde ta en sväng till NZ. Ta båda öarna isåfall. De har mycket att erbjuda. Vill du se förstörelse åk till Christchurch.

  SvaraRadera
 6. Jo, jag vill ju gärna se NZ, frågan är bara om jag har råd. Och inte säker på att jag vill se förstörelse, men samtidigt så kommer det ju vara något historiskt att minnas.

  SvaraRadera
 7. Haha! GOO' dissar familjen för New Zeeland. xDD

  HTML SUCKS btw...

  SvaraRadera
 8. Deaaaanne, du råkar inte vara lite uttråkad kanske?? ;)
  Vi får se, just nu har jag åtminstone lust att stanna december ut..

  Och ja, satt och kom fram till det igår faktiskt! Kikade på källkoden i en kompis blogg men vi kunde ICKE räkna ut hur tusan man centrerar den xD hahahahha basic men fasen vad dum jag kände mig när jag failade ^^

  SvaraRadera