tisdag 2 augusti 2011

Jobb jobb jobb. Och pins.

Jobb och mera jobb. Jobbigt men bra. Idag började jag jobba klockan 8. Och sedan slutade jag lite i 1. Och sedan börjar jag igen vid kvart i 6. Tog ett "dubbel shift" eftersom de ville skicka hem någon då det var grymt dött när vi öppnade. Så kunde jag gå hem några timmar och de andra fick de timmarna de ville ha. Drygt att gå fram och tillbaka, men det får det vara värt när jag får min lön.
Köpte för övrigt en ny pin till mitt nyckelband idag, som vi ska ha på oss när vi jobbar. Och så lånade jag Agnes kamera igen så jag kunde ta ett par bilder, då min inte kände för att fokusera när jag försökte med den.


Jag i min jobboutfit. Superspännande och så.
Helt enkelt en Ttröja, svarta jeans och så förklädet. Och såklart nyckelbandet med min "nametag".


Närbild.
Var gitarren jag köpte idag, för övrigt så har jag även köpt den klassiska Sydney-pinnen och surfbrädan med hajen på själv. Den där frukten fick jag av en av våra trainers innan hon åkte tillbaka till staterna. Den är från Atlanta Hard Rock. Och sedan den lilla guldiga är en OS-pin som jag fått av en liten tokig tant som kommer in och äter hos oss minst 5 dagar i veckan. Hon heter Margeret, är lite småjobbig ibland men endå rar. Och hon är förälskad i värden Adam och frågar alltid efter honom om han råkar vara ledig när hon tittar in.

Den som kan skicka mig en riktigt snygg pin från Göteborg, Stockholm eller Köpenhamn (eller något annat Hard Rock i Europa, jag bryr mig inte) så skulle jag bli överlycklig och kommer att skaffa fram den coolaste suvenir jag kan hitta åt denne person. Vete tusan exakt vad det skulle innebära, men ändå! Och om du har min payslip och förklarar att du ska köpa den åt mig som jobbar på andra sidan jorden så kanske kanske kanske du kan få 10% på pinnen. Men den som kan tänka sig att göra detta kan ju höra av sig, så skulle jag bli gladare än gladast.
Så kan jag göra mina arbetskamrater och Margeret riktigt avis.
Jag skulle också kunna göra lite profit på det, om jag skickades många. Men jag är nöjd bara jag får en till mig själv.

Det var det jag har att komma med idag, kort och konsist (haha).
Ha det bra Sverige!

btw, far! Jag hann inte skicka något kort till dig i tid, så räkna inte med något kort förrens efter den 8e ;) KRAM gubbe! <3

6 kommentarer:

 1. DU ÄR SÅ FIN MITT TROLLL!!! :D Jättefint hår, jättefina kläder, jättefint nyckelband!!! FINT FINT FINT!! :) <3

  SvaraRadera
 2. Hej Annika! Så synd att vi inte visste...var på Hard Rock Café i Warszawa och Krakow förra veckan. Oscar och Carlos handlade glas men inet pins. Ska se nästa gång jag kommer till Göteborg! Vi var alltså alla fyra på semester i Polen. Intressant och intensivt. Förstår att du trivs bra i Sydney och jobbet. Kul! Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. Lisa: Hahah, vad du vrålar Lisa lilla xD Men du är också himla fin (och ja, blev ganska nöjd med håret nu tillslut, hoppas färgen håller den här omgången xD)

  Britt: NEJ, vilken osis!! Visste att jag borde sagt något tidigare.. Men vad roligt med semester, och Polen, länge sedan jag vart där! Ha det super du med :)
  KRAAAAM!!

  SvaraRadera
 4. Så tuff du ser ut min lilla sköna höna! Härlig hårfärg, hoppas den håller sig. Idag har Lisa klippt mig jättetufft, så jag ska vara snygg på festen på lördag.
  Har du sett på facebook att Erik haft inbrott i sin lägenhet? Nån jäkel bröt upp dörren och tog hans TV och playstation. Tråååååkigt!!!
  Imon ska jag till stranden, förmodligen Åhus och sola mig riktigt brun, måste bli av med den lilla vita kanten i nacken efter klippningen. De har lovat fint väder imon, men sen är det inte så lovande längre. Och snart börjar jag jobba! På tisdag är det dags för oss lärare. Längtar iiiiinte!!! men det brukar ju va kul när man väl kommer igång.
  Nu ska jag titta på Navy NCIS.
  Ha det bäst! Kraaaam mor

  SvaraRadera
 5. Hahah, tuff.. Men ja, man känner sig lite cool och proffsig när man är i uniform ^^
  Och att Lisa har klippt dig tufft, ovanligt ;)
  Jo, läste att han haft inbrott, så jävra löjligt alltså! Klåfingriga jävrar. Tur iaf att det var dörren så de inte smällde fönstret, hade blivit betydligt stökigare. Ni får berätta mer på lördag :)
  Usch, redan slut på sommarlovet? Shit, ja tiden den rinner iväg. Galet!
  Ha det så bra!
  KRAMAR

  SvaraRadera
 6. Sov i din säng inatt. Tack för lånet! Nu Sitter hemma i köket på nummer fem och njuter av sommar morgon i sällskap med din mor och far.

  Är fascinerande att följa ditt liv på andra sidan klotet. Stor kram, Ethel

  SvaraRadera