måndag 8 augusti 2011

House guest

Vi hade en house guest i helgen. Eller ja, jag hade det. Hon heter Anna och är en tysk tjej jag lärde känna på mitt gamla vandrarhem. Nu var det så att hon skulle åka hem idag måndag, men att hon behövde någonstans att sova här i Sydney från i fredags. Och eftersom anledningen till att hon åker hem är att hon är typ pank så kände jag att de inte hade varit så schysst att säga nej. Och eftersom jag inte sett henne på evigheter så var det bara kul att hon ville komma och bo hos mig en helg. Så i lördags så släpade hon upp mig ur sängen och ville gå ner till Operahuset en sista gång innan hon åkte. Hon hade nämnligen inte tagit några bilder på det och det kändes lite snopet. Så jag tog med henne på den turen som guiden på mitt första vandrarhem här i Sydney gick, bara åt andra hållet eftersom jag bor precis där den typ slutade.

Så vi började i Hyde Park, vilket kanske inte är den absolut finaste park där är, men ändå mysig. Och så såg vi en bröllopsfotografering med brudtärnor och best mens. Där var dock inget brudpar, men brudtärnornas klänningar och frisyrer var fina nog.

Ett hus som jag tyckte var ganska coolt så Anna tog en bild på mig framför det. Kommer dock inte ihåg vad tusan det var för något xD

Turgrisen utanför Sydneys gamla sjukhus.

Botaniska Trädgården!

Stu the Cockatoo. He's new at the zoo.
Big Bang Theory citat, den som inte visste det.

Braig bild jag tog!

Och en till.

Vattnet mitt i parken. Typ. Beror på hur man ser det ^^

Operahuset!
Och Anna.
Operahusets coola badrum.
Vattnet bara rinner från fördjupningen ner till väggen och försvinner ner i springan vid den. Skitcool!
Ute på trappan.

Operahuset från andra hållet.

QVB - Queen Victoria Building.
Gammal men renoverad, fylld med dyra märkesaffärer.


Och slutligen, en dansshow i Darling Harbor.
Sen gick vi hem och åt nachos. Det var kul.

Anna, if your reading this, had a great time having you! Hope your flights are good and that you have fun. Gonna have to met up in Europe when I'm back there!

Och far, grattis på födelsedagen! Hoppas den blir fin!
Massor med kramar alla! <3

2 kommentarer:

 1. Vilken trevlig runda du och Anna hann med. Och gud vilket häftigt "badrum" där är i operahuset, t.o.m. coolare än vårt! Idag har vi haft jättefrukosten ALLAN för att fira far. Ethel, Tom, Erik och jag sjöng och hurrade ett Göingeleve för honom i sovrummet där han bara låg och väntade på att vi skulle komma! Och han fick presenter!!! Morgonrock av mig, konjakskupor och choklad av Erik och en karta över vår hembygd av Forsbergs. Han blev jätteglad för allt! Du vet hur han är... önskar sig inget men älskar att få presenter.
  Idag är det min sista sommarlovsdag och jag vet inte hur jag bäst ska utnyttja den, så den tar väl slut innan jag hunnit fatta det. Men, men sommaren är kort... det mesta regnar bort...
  Men det har varit många, många fina dagar också!
  Kraaaam mor

  SvaraRadera
 2. Många fina bilder!! Det är så roligt när du lägger upp bilder. Längesen jag skrev nu.. jag har jobbat som en toka tills igår. Äntligen jobbat färdigt där nu..som sommarvikarie iaf nu är jag bara vikarie där och det blir ju inte lika ofta. Skolan börjar om en vecka(nästa måndag) och det ska bli riktigt roligt :) Nu är kl 00.35 måste hoppa i säng. Hoppas du har det bra! Systerkramar miss you!

  SvaraRadera