söndag 21 augusti 2011

Weekly Update

Har inte kommit mig för att blogga på hela veckan. Men idag fick jag äntligen tummen ur och har nu satt mig ner för att berätta vad som hänt nu i veckan. Allt på en gång. Få se nu.

Måndag: Då hände inte mycket. Jag var duktig och tog mig upp i gymmet för första gången sedan jag flyttat in i lägenheten. Sådär lagom tills jag flyttar ut igen xD Vältajmat!

Tisdag: Sov mest hela dagen, eftersom jag bestämt med Lisan och Loan att vi skulle skypa för typ första gången sedan jag åkte i februari. Åter igen, ganska på tiden.. Men det var inte dags förrens vid 3 mitt i natten för mig. Detta eftersom jag hade ytterliggare en dag ledig och eftersom de jobbar båda två sådär mitt i veckan. Så det var bara för mig att hålla mig vaken (det där att somna och sedan vakna för att ge mig ut till ett internetcafe funkar inte för mig). Så jag tränade igen och sedan kollade jag mest på film på min dator hela kvällen.

Onsdag: Som sagt, skypat med Loan och Lisan mitt i natten så sov sov sov. Sedan så åkte jag och Amanda till IKEA. Och vi åt köttbullar. Och en varmkorv. Och jag köpte knäckebröd, Alhgrens bilar och IKEAs kolasnören. Och Daim. Och nu har jag ätit upp allt också, utan två bitar knäckebröd. Vilka jag nog ska äta upp när jag kommer hem. Eller till frukost imorgon. Men här är några bilder Amanda tog som jag snodda av henne..


IKEA!! Och Amanda.

Köttbullar. Jävra efterlängtade kan jag tala om. Och moset var gott, och lingonsylten och gräddsåsen med. Och jag blev så galet mätt. Och jag ska åka dit igen väldigt snart.

Vi hittade Wanås ädel i kyldisken på IKEA Food, så var tvungen att ha en bild på det.


Fast vi typ precis ätit oss mätta på köttbullar så var vi tvunga att äta en varmkorv också, den kostade ju bara $1! Och eftersom man inte varit på IKEA på ett tag så vill man ju ha The Full IKEA Experience.

Mätta och trätta!
Galet mätt var jag faktiskt, krängde ju först 15 köttbullar och sedan en varmkorv. Fattar inte att jag fick i mig det, men det var lätt värt det! Hur som helst så satte vi oss en stund i en soffa i entren och vilade oss lite innan vi tog tåget hem igen.


Under ett kort toabesök så upptäckte Amanda den här automaten, och då hon aldrig sett en sådan förr så fick det bli ett foto. Min favorit är "The Survival Kit" med 6 hårnålar, 2 hårband och 2 säkerhetsnålar.


Tog inget foto på mina inhandlade varor den här gången så lägger upp en bild på vad Amanda köpte. Allt ytterst nödvändigt om du frågar mig. För övrigt så köpte jag leksands knäckebröd istället för IKEAs egna. Tycker bara det är godare ^^

Torsdag: Denna dagen jobbade jag egentligen kväll men eftersom det var lugnt så fick jag gå redan vid 10. Och då gick jag och mötte upp en massa människor från jobbet på Docks som ligger i samma galleria som Hard Rock. Där tog vi några drinkar för att sedan dra vidare först till Side Bar och sedan Scruffys (Lisa och Loa, alla de här ställena kommer jag att släpa med er till, så ni vet ;)) för att dansa och ha allmänt roligt. Jag kom hem någon gång mellan 5 och 6 på morgonen.

Fredag: Denna dagen började kantigt, mest på grund av att jag varit ute kvällen innan. Men så började jag jobba klockan 1, vilket faktiskt inte var det enklaste. Men tack och lov (vill jag säga även om jag missade lite pengar.) så fick jag gå hem en hel timme tidigare, redan vid 7. Nådigt säger jag bara, jag släpade mig hem och i säng.

Lördag: Hade ännu inte hämtat mig fullständigt från att ha skypat mitt i natten och festat en hel annan natt. Så när jag vaknade tidigt på morgonen så släpade jag mig upp istället för att ligga kvar, då jag visste att jag aldrig skulle ha kunnat komma i tid till jobbet annars. Jag började klockan 9 och fick sluta 3 fasten jag skulle jobbat till 6. Så jag gick hem och köpte med mig allt jag behöver för att göra nachos, på vägen. Och så hyrde jag en film, "Get him to the Greek" med Jonah Hill och Russel Brand. Den var riktigt rolig faktiskt.

Söndag: Och idag är det söndag. Vad som kommer hända är ganska klart. Jag ska gå och lämna tillbaka filmen, kanske köpa lite frukost och sedan gå hem för att äta upp resten av mina nachos. Och kolla färdigt på Scrubs säsong 1. Kanske påbörjar säsong 2 också. Och sedan om jag har ork så ska jag även uppdatera mitt CV så jag kan börja gå och dela ut det igen. Inte det att jag inte gillar jobbet på Hard Rock, visst är det Hard Work, men det vägs upp av att vi har väldigt roligt större delen av tiden. Saken är bara den, vet inte om ni la märke till det, men jag får inte så många timmar som jag behöver för att kunna spara tillräckligt med pengar. Så tänkte att om jag kan få ett jobb i typ en affär eller i en bar så skulle jag kunna klara mig bättre. Och så har jag lust att göra något nytt igen. Har lust att prova jobba i en affär, gärna kläder. Vi får se hur det gå.
Men ska i alla fall försöka med det nu under de 3 dagarna jag har ledigt framför mig.
Önska mig lycka till!

2 kommentarer:

 1. Tack för veckorapporten! Du har ju haft fullt upp. Tråkigt bara att du inte får jobba så mycket som du kan. Lycka till med att hitta ett nytt jobb! Du kanske kan ha två jobb t.o.m.!! Lite här och lite där!
  Far och jag har precis kommit hem efter Ballingslövs loppis. Trötta som fasen i hela kroppen. Det var kul som vanligt. Var där fem timmar igår och packade upp och var där kl8 i morse igen. Det har varit strålande väder båda dagarna och vi sålde böcker för drygt 6000 kr! Birgitta, Martin och Karin Ibsen var också i boktältet. Erik kunde inte idag för han skulle tenta juridik kl 14 i Lund, så han åkte ner igår.
  Nu ska vi inte göra så mycket mer idag, fila naglarna och kolla TV ( ja ,far läser ju förstås!!).
  Jag är väldigt stolt över att jag bytt profilbild på facebook. Kul att du gillar den, fast synd med ciggen, såg inte att de låg där!
  Ha det bäst!!! Kraaaaam mor

  SvaraRadera
 2. Mor: Haha, jo, behövdes jue..
  Har uppdaterat mitt CV nu iaf, ska bara fråga någon manager på jobbet om en referens.
  Ballingslöv, länge sedan jag var där... Skönt att det var fint väder, men 6000 är ju inte ens i närheten av vårat rekord ;) Vi får försöka slå det nästa år när jag är med igen!
  Hoppas Eriks tenta gick bra iaf, så han inte behöver oroa sig för den där kursen något mer.
  Och du bytte bild helt själv på facebook? Duktigt! Men jo, tråkigt på ciggen, men de hör ju ändå till...
  Kramar!<3

  SvaraRadera