fredag 8 april 2011

Grattis Loa!

Idag är det Lovisas födelsedag, och jag är i Australien. Sorgligt, men lyckligtvis är där en massa andra människor som kan gratulera henne också så tror hon klarar sig.. Får gratulera henne nästa gång jag ser henne.. Om jag kommer ihåg det :P

En bild från när vi fotograferade i Wanåsparken i höstas.


Idag har det varit en vanlig fredag, körde Jordan till skolan och sen har jag varit hemma mest med Darcie. Vi körde till stormarknaden lite över 9 för Pete skulle ha ett telefonmöte med sin chef och ville ha ett säkert tyst hus. Så vi höll oss ute helt enkelt. På det sättet är det bra att jag inte hittat i affären än, tog mig ganska lång tid att handla inte så många saker.
Darcie bestämd sig för att hon inte skulle ta någon tupplur idag. Inte förrens vid 1 det vill säga. Vilket är ovanligt då hon brukar slockna innan 11. Vet inte varför exakt men så var det i all fall.

Och sedan hämtade jag Jordan igen efter skolan, denna gången var jag i tid. Väl hemma var klockan ca 10 i 3. Så det var 40 minuter tills jag skulle sluta, gick ganska snabbt.
När jag slutat så gick jag och la mig på min säng med min dator, och innan klockan blev 5 så hade jag somnat. Vaknade igen vid halv9 tiden, jättebra! Men ska snart gå och lägga mig igen antar jag, vi ska kanske till Sea World imorgon, så kan ju vara bra med energi då :)
Dock har det både regnat och till och med stormat lite idag så är vädret det samma imorgon så kan vi antagligen inte åka någonstans. Får se vad som händer då.
Nu ska jag äta kolasnören!

2 kommentarer:

 1. Tack gumman!

  Hoppas på bilder då (;

  PUSS

  SvaraRadera
 2. Varsågod raring!

  Hoppas du får en fin dag!

  PUSS

  SvaraRadera