måndag 4 april 2011

Hemlängtan och semesterplaner

Jag har hemlängtan. Riktigt jävra skitmycket. Det är rent löjligt, men inte mycket man kan göra åt det. Satt en hel timme på Skype med mor när jag egentligen borde sovit men jag bara ville prata med henne. Somnade till slut dock, och har jobbat idag så klarar väl mig. Är bara så jobbigt i mellan åt. Men men! Får väl göra det bästa av situationer, har åtminstone inte börjat kolla på möjliga flygningar hem.

Några flygningar som jag dock kollar på är till Sydney. Som jag nämnde igår så ska ju familjen på semester, de ska åka till Melbourne den 15 april och återvänder den 22e. Och sedan veckan efter det så ska Pete vara ledig så vill jag stanna borta i 2 veckor så kan jag det. Vet dock inte hur länge jag ska stanna dock, ska kolla lite på vandrarhem imorgon så jag kan få en aning om hur mycket det kostar, men minst en vecka vill jag vara borta i alla fall.

Men det blir som det blir med det, helt enkelt!

7 kommentarer:

 1. Stackar'n! Det kanske inte hjälper, fast det händer inte så satans mycket roligt här. Jag tror bara du har brist på att göra saker, och sällskap. Det gäller att du hittar lite roliga människor... hur man nu gör det!

  Hoppas du hittar något roligt resmål i alla fall. Har svårt att hitta tid till att skypa med dig ): Tidsskillnaden strular till det en del.

  Miss ya, puss

  SvaraRadera
 2. Sydney låter asnice ju :) Läste precis på fb att Amanda är i Sydney. Du träffade ju henne på filmkvällen jag hade på gymmet. :D Du kan kanske skriva med henne och se hur länge hon är där och så, om du vill träffa henne förstås :P

  SvaraRadera
 3. Kom igen Annika, N.Sandby kommer finnas kvar om ett år också. Ta till vara på tiden down under istället, du måste ge det en chans. Ta några dagar ledigt och åk på en roadtrip eller nåt. Du skulle bara veta hur avundsjuk jag är.

  //Bror

  SvaraRadera
 4. Ja jösses, du kommer ångra dej hela livet om du åker hem! Tänk, du är på andra sidan jordklotet och kommer förmodligen aldrig att komma tillbaka dit. Du måste hitta lite kompisar! Passa på och res runt lite nu. Hoppas verkligen du kan få lite roligt. Här hemma är allt precis som vanligt, jag lovar!
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Åh, kära lillasyster. Ha inte hemlängtan nu. Jag tror du behöver socialisera litta. Jag kommer ihåg att du var så grym på det när du var liten. Obotligt oblyg, precis som far. Gå ut och prata med främlingar. Kanske bli stammis på ett fik och sitt och läs där, titta på folk. Lär känna personalen, prata med folk. Rätt som det är så hittar du en vän. Och jag tänkte på det som gittan sa om svenska kyrkan, där kanske finns någon som pratar svenska. Kom på en sak till. Lättaste sättet att träffa vänner är att gå med i en förening kanske kolla upp Röda Korset. Allt är bara förslag:) Miljoner kramar!! Älskar dig!!!

  SvaraRadera
 6. Loa: Jag vet inte heller hur man skaffar vänner, när man inte har någon möjlighet till att direkt träffa dem.. Att hoppa på första bästa människa man ser framstår nog som ganska galet...

  Patricia: Åhå, en till svensk, får försöka komma i kontakt med henne dårå ;)

  Bror: Jag vet, önskar bara att det fanns någon människa här som ville umgås med mig för min skull och inte för att jag jobbar för dem. Mest det som är det jobbiga nu.. Men antar att om jag bor en vecka på ett vandrarhem så skulle jag säkert kunna lära känna någon :)

  Elisabet: Jo, misstänker det starkt med.. Hoppas också jag kan få lite roligt nu snart :P Så en resa får det bli ska försöka köpa biljetter idag! Måste bara hitta vandrarhem först..

  Sofie: Har kollat upp Svenska kyrkan, finns i Sydney och Melbourne så får gå dit och titta när jag kommer dit :)

  KRAM<3

  SvaraRadera
 7. Hej Annika!
  Har du hemlängtan? Ska bara tala om att här sitter då vi och längtar bort, hm hm, idag duggregnar det och är allmänt grått o tråkigt så det är då inget kul!
  Förstår att du saknar alla här för vi saknar ju dig också. Men ta nu verkligen vara på den här resan som du kanske aldrig kommer att få uppleva igen! Ett bra tips är ju att vara ute bland folk, gå o fika eller sitt på biblioteket och läs, alltid är det väl någon du kan börja prata med, du som är så social och framåt. Heja Heja!!!
  Sitt inte hemma för mycket bara. Hoppas att du hittar på något kul nu när du ska vara ledig.
  Ha det bra och glöm inte att vara den goa glada Annika!!!
  Kram Ylva

  SvaraRadera