lördag 2 april 2011

Ingenting

Idag har jag gjort ingenting. Nada. Inte ett dugg. Jag tog sovmorgon, läste min bok, tog en tupplur och läste lite till. Kände att jag inte orkade vara produktiv idag.

Imorgon blir det förhoppningsvis ändring på det, har ingen klar plan men jag vill åtminstone göra något! För det här lär ju knappast vara någon intressant blogg om det inte finns något intressant att berätta. Jag ska bättra mig!


Nu ska jag lyssna på Billie the Vision & the Dancers och sakna svensk sommar lite.

4 kommentarer:

 1. Jag lyssnade på Billie the Vision... De var ju riktigt bra! Visste inte vilka det var!
  i tvättade bilarna igår, far utvändigt och jag invändigt. Fiiint blev det! Idag blir det lite trädgårdsarbete. Krokusarna har börjat blomma så det vissna måste bort. Sivert har inte synts till, inte hos grannarna heller. Snyft. Börjar misströsta. Kan en räv ha tagit honom? Eller är han bara ute och ränner? Hoppet finns.
  Kram mor

  SvaraRadera
 2. Jamen klart, skulle jag lyssna på dålig musik? ;)
  Då är vårarbetet igång dårå, med biltvätt och trädgårdsarbete, låter fint :) Lilla Sivert, var kan han ha tagit vägen.. Hoppas han kommer hem snart :)
  kram<3

  SvaraRadera
 3. Rätt soft låt, men va fan... hur ser "gossen" ut? =S Jag kräks, så ful kan man ju inte vara =/

  SvaraRadera
 4. Gossen ser ut precis som han brukar göra när de uppträder, det är väl hans karaktär eller något. Och vad spelar det för roll hur han ser ut, du lyssnar väl på musiken med öronen ändå?

  SvaraRadera