onsdag 6 april 2011

Trevlig post!

Fick väldigt trevlig post idag, först ett fint packet av min kära mor, och sedan ett brev från min kära Lisa. Gissa vem som dansade en glädjedans när hon öppnade dörren och såg detta här på dörrmattan?

Väldigt väldigt väldigt glad är jag! Och tog bara en vecka.
Men mor sa att kuvertet och frakten var dyrare än innehållet. Kanske inte så kul.


Och detta var vad mor skickade mig. Vet inte direkt hur jag ska bli gladare av tidningssidan med Siesta!-banden (något jag ju missar) men det är åtminstone något hemifrån. Men godiset gjorde mig överlycklig i alla fall, framför allt min älskade Djungelvrål. Vet inte hur mor tänkte med Bilar med lakritssmak (lakrits antagligen), men har aldrig smakat dem tidigare. Men är bilar ändå :P
Till sist, de blå lapparna, 5 recept på bland annat Jansson's och köttbullar.

Och sen så var det Lisas brev. Innehöll ett vykort och en massa fina foton. Tog ingen bild på det idag utan tänkte göra något scrapbook liknande att sätta på väggen med ett A3-papper. Så ni får se det när det är gjort :)

Nu ska jag nog hoppa i duschen, är trött som en sten för har dels inte sovit super och dels lagt mig för sent. Bättring!

3 kommentarer:

 1. Vad kul att paketet redan kom fram och att inte tullen tog det! Lakritsbilar har jag smakat och tyckte de var jättegoda, så hoppas du också gillar dem. Jag skulle gå och se Hannas pjäs ikväll, hade t.o.m. köpt blommor, men biljetterna var slut så jag fick rusa ner till turistbyrån och fick nästan de sista till i morgon. Så jag, Ulla och Bengt ska se den i morgon. Birgitta såg den igår och tyckte den var fantastisk, så jag ser verkligen fram emot den. Var inne och snackade med Lisa idag. Har inte sett henne sen din födelsedag, men hon var sig lik. Träffade Robin med för han blev klippt. Har precis chattat med Crille och bestämt att vi ska ha sällskap till klippningen när Lisa ska göra gesällprov. Det blir i Helsingborg! Har du kunnat läsa om Hanna på nätet eller ska jag skicka tidningsutklipp till dig? Kram MOR

  SvaraRadera
 2. Loa: Lovely indeed!

  Mor: Väldigt kul ja, glädjedans som sagt ;) Ja, jag tyckte de var helt okej, men Pete gjorde riktigt fula miner när han smakade :P De har fått för sig att lakrits inte ska vara salt :S Konstigt ^^
  Men åh, vad osis, tur att du fick biljetter till imorgon dock :) Och bra att Lisa är sig lik :)
  HAHA, tycker fortfarande det är kul att du chattar :P Men jättebra mor, och bra att det är i Helsingborg, inte så farligt långt. Även om Lisa hade föredragit Milner såklart, men det är ändå nära :)
  Ja, jag läste en artikel om Hanna på nätet, men du får gärna skicka tidningsutklippet ändå om du vill, hade varit fint på min anslagstavla :)

  KRAAAM!

  SvaraRadera