onsdag 9 mars 2011

Ahopp

Annie berättade idag att de ska flytta. Hon har sagt upp sig från sig jobb idag och de ska flytta till Melbourne om ca 4 månader. Anledningen är att Pete's huvudkontor är i Melbourne och att han spenderar större delen av sin tid där ändå. Så det bästa är ju såklart att hela familjen kan vara tillsammans. Därav flytten.
Vad detta kommer innebära för mig vet jag inte riktigt, jag kommer ju stanna här så länge de är kvar i Brisbane, men arrangemanget kommer antagligen upphöra tidigare än vi hade tänkt oss, dock inte så jättemycket tidigare, max en månad antagligen.
Sen får jag väl ta och hitta något annat jobb, tror dock inte jag ska söka fler som au pair, för jag vill inte jobba i ytterliggare 6 månader på samma ställe. Är inte ens säker på att jag kommer stanna i Australien så länge. Men tänkte väl söka mig till någon storstad, antingen in i Brisbane eller ner till Sidney eller Melbourne. Eller så skiter jag i allt och bara åker hem. Jag vet inte, vi får se.

Idag har varit en helt okej dag, har inte haft så mycket med Jordan att göra. Darcie har varit hemma med mig hela dagen, och vi var på simlektion idag. Det är en pool kanske 15-20 min härifrån som är uppvärmd och under tak där de har simlektioner för barn. Den är väldigt grund så jag kan gå på knä när jag håller henne uppe, väldigt bekvämt jämfört med poolen här hemma, där bottnar jag knappt i mitten.
Imorgon ska Darcie till dagmamman igen dock, så vet inte riktigt vad jag ska göra.
Vi får se, jag kommer nog på något.

4 kommentarer:

 1. Ta jobb på en fårfarm istället! Får kan inte vara svårare att hantera än barn :-) Jag tittar ofta på "Fåret Shaun" och där verkar de i alla fall väldigt gulliga :-)

  SvaraRadera
 2. Men jaha ): Det var ju inte så genomtänkt från deras sida! Men du ska inte bara kasta dig ut i något och klara dig själv hux flux tycker jag...

  SvaraRadera
 3. Elisabet o Olle9 mars 2011 20:42

  Låter inte så skoj, men gör inget förhastat, ge inte upp. Kanske bra om du får möjlighet att hitta nåt annat lite tidigare. När du träffat lite fler au-pairer får du säkert lite tips och idéer om andra jobb. Hoppas du kan få tag i lite nya vänner snart. Kom inte hem, här är precis lika trist som när du for, ja t.o.m. värre (det snöade nyss). Kramar

  SvaraRadera
 4. Petra:
  Synd att du inte har luktTV, för då hade du aldrig föreslagit det där ;) Är inget större fan av får. Dock är de ju bättre än grisar...
  Loa:
  Mjae, inte kasta mig hur som helst antar jag, men ett litet skutt får jag ju ta :) hade inte kunnat vara kvar här hur länge som helst ändå.
  Elisabet o Olle:
  Jo, får ta och höra runt lite ju :) Men flera månader kvar och Annie sa att de inte bara tänkte kasta ut mig utan hjälpa mig hitta en ny familj. Det samma gäller antagligen om jag måste hitta någon annanstans att bo och ett annat jobb. Vi får se helt enkelt.
  Bra att du sa det där om snön, har börjat drömma om vår hemma, älskar ju den årstiden, skönt att höra att den inte kommit än ;)

  KRAM ALLA!

  SvaraRadera