söndag 20 mars 2011

Förkyld. Och piercingsugen.

Jag är förkyld. Tror att jag har nämnt det tidigare, men det är verkligen irriterande. Min näsa är rinnig precis hela tiden och när jag vaknar på morgonen kan jag knappt prata. Öronen gör inte ont, men det slår lock för dem med jämna mellanrum.
Nu är klockan halv9 på kvällen och imorgon ska jag jobba igen. Tanken är att jag är ledig på dagen då Darcie ska till dagmamman, men nu har även hon blivit förkyld och är det illa så tar inte dagmamman emot henne. Så då får jag kanske ha henne hemma.
Lite irriterande då jag hade tänkt köra till Cleveland igen. Jag såg nämligen en piercingstudio där häromdagen och jag har bestämt mig för att ta ett par hål till i mitt högra öra, en piercing som kallas för industrial har jag förstått. Och mor, bli inte förskräckt, den är inget värre än den jag har i andra örat.

En bild för att förklara vad det är.


Säger inte att jag ska dit och pierca mig imorgon, utan snarare kolla upp priser. Men är det billigt så vet jag inte varför jag skulle vänta. Så vi får se hur det hela går.
Nu ska jag nog gå och ta en dusch, innan jag går och lägger mig. Brukar bli stressigt på morgnarna så ska jag hinna duscha då måste jag stiga upp typ kvart i 7. Orka ^^

5 kommentarer:

 1. Skit i piercingen och lägg pengarna på lite medicin så du blir av med förkylningen i stället ;-)

  SvaraRadera
 2. Mor håller med!!!

  SvaraRadera
 3. Hade jag kanske gjort om jag inte bott ihop med dessa människorna. Jobbar man med apotek så har man visst nästan lika mycket medicin hemma som om man jobbar på sjukhus. Och att vara småbarnsförälder skadar inte heller alls.
  Det har Annie upplyst mig om, vad jag än kan behöva på den medicinska fronten så är chansen näst intill obefintlig att jag behöver köpa det själv. Så varför inte unna sig en piercing! ;)

  SvaraRadera
 4. Piercingen kommer passa dig bra. Men vänta tills du blir frisk, ingen brådska väl. Den läker säkert bättre om du har immunförsvaret på topp! Drick mycket Cvitamin brus eller annat. Kramis!

  SvaraRadera
 5. Jag tror också det, och att vänta är inte heller så dumt nej :P Men vill ändå veta hur mycket det kostar på just detta stället, har ingen aning om det är dyrare rent generellt down under, eller rent av billigare. Så vill ha en aning ^^ Får se när det blir av.

  SvaraRadera