tisdag 29 mars 2011

Vad finns det att säga?

Känner inte att jag har mycket att berätta idag, har ju redan berättat om mina blåmärken. Dagen var lugn, tvättade 3 maskiner tvätt och fick köra dem i torktumlaren då jag inte litade på vädret idag heller. Regn utlovat, så kändes dumt att ens hänga ut det.
Annie var hemma sjuk idag igen, hon försökte jobba igår men upptäckte att det inte gick alls bra. Så hon var hemma idag, sov mest och ska nog stanna hemma imorgon också.
Darcie var inte på topphumör hon heller, då hon också är snuvig. Och att hon vaknade typ 5 hjälpte ju inte heller.
Jordan och jag körde till affären och handlade efter skolan idag, eftersom Annie var så hängig så orkade inte hon. Han hade roligt, blev lite otålig i slutet, men på det stora hela så gick det bra måste jag säga.
Sen kan jag inte säga mycket mer, dagen har inte varit så galet händelserik.


Piercingupdate: Om örat inte är sovbart inatt så är det det imorgon, förhoppningsvis. Börjar kännas bra nu.

2 kommentarer:

  1. Du är helt klart släkt med mig som också får blåmärken både här och där! Inta dåligt att du vet var du fått dem ifrån. Jag har kört 2 maskiner tvätt ikväll, eldat, varit och gympat och nu tittar jag på NCIS i sällskap med båda katterna. 6 plusgrader ikväll och riktigt varmt väder är utlovat senare i veckan. Jag håller tummarna för det. Har börjat med utvecklingssamtal idag och har det tre veckor framåt. Jippy!!! Nu är reklamen slut så jag måste kolla TV igen. Kram mor

    SvaraRadera
  2. Jo, känns bra att veta vad som händer mig, men anledningen till att jag kommer ihåg är ju för att smällarna var smärtsamma.. Så hade hellre inte kommit ihåg ^^
    Låter som om du har varit duktig dårå :) Jag saknar katterna, de som är så mys.. Kul att ert väder har vänt, det har även vårt, till det sämre dock (kunde i alla fall inte bli bättre), idag står regnet som spön i backen verkligen, det öser ner.
    Kul att du har skaffat egen FB, nu ska du snoka runt på egen hand, utan att utnyttja mig och far ;) kram!

    SvaraRadera