tisdag 8 mars 2011

Dag 2. Apa då!!

Idag är jag glad över att jag kan ett språk som en Jordan kan, för annars hade han nog bara blivit ännu argare och ledsnare på mig. Har gått omkring och mumlat och svurit för mig själv hela eftermiddagen, har inte varit en lätt eftermiddag. Ända sedan jag hämtade honom i skolan så har det varit krig. Nästan iaf. För varje svar han fick på sina frågor så sa han emot ännu mer.

-Kan vi gå till parken idag?
-Visst, samma som igår?
-Nej, jag vill gå till skateparken.

Okej, det hade väl inte varit något problem om jag visste var den var. Jag kan visa vägen säger han. Sure, jag låter en 5åring visa mig vägen till en park som jag inte har en aning om var den ligger. Bra idé!

-Jag vill inte ha svensk paj, jag vill ha australiensisk!!!!!!
Men gå och laga en egen jävra middag då!

Gud vad frustrerande det är med aspergers, och 5åringar. Och att behöva hantera en 5åring med aspergers och adhd samtidigt som man måste ha koll på en baby.
Jag förstod inte att han hade så många problem innan jag kom hit. Jobbigt.

Bröt ihop idag, han drev mig till det tillslut. Skäms lite, jag som är den vuxne ju. Borde kunna ha mer överseende med honom och kunna hantera honom bättre. Men det gick bara inte, jag klarade inte mer. Och så var Annie sen hem från jobbet för trafiken var hemsk så fick bada och lägga Darcie innan jag hann hämta mig. Men så fort hon kom hem så frågade hon om jag ville ha ett glas vin. Det ville jag. Och nu, efter lite middag, vin och tv (= avslappning), så ska jag ta och hoppa i duschen innan jag ska sova.

Här är i alla fall pajen jag gjorde som var så fruktansvärt fel. Annie gillade den så så hemsk kan den inta ha varit.
Btw, visste du att man kan köpa färdig pajdeg? :S För Annie blev både förvånad och impad av att jag gjorde min egen. Tack mor för att du lärt mig någon vettigt ^^


Adieu alla fina, saknar er massvis<3
Älskar er. (Sentimental, javisst)

6 kommentarer:

 1. Hej!
  Pajen ser jätte god ut!

  Klart man kan köpa färdig pajdeg. Det gör alltid jag. Färdig kavlade o allt! Super smidigt!

  Kram
  /Nästkusinen :o)

  SvaraRadera
 2. Om det är någon tröst så kan en 5-åring knäcka vilken vuxen som helst. Det spelar ingen roll om de har adhd eller Aspergers! Jag tror att barn går hemliga kurser i livmodern där all utbildninge går ut på att spela på vuxna människors nerver. När de är speciellt gulliga är det bara för att man ska sänka garden :-) Lycka till vännen!

  SvaraRadera
 3. Är det nån som fixar detta så är det du gumman! Ungar kan ju vara riktigt jävliga ibland....Tänker på dig hela tiden! <3 Älskar dig! / barbie

  SvaraRadera
 4. Vilken fantastisk paj! Är det Mattias köttfärspaj?
  Instämmer i föregående kommentarer angående 5-åringar! Bryt ihop och kom igen!!!
  Kram från en stolt mor

  SvaraRadera
 5. Superfin paj ju. Heja SWErige!! Hur lagar man mat samtidigt som man passar 2 barn?(sentimental i ume med)

  SvaraRadera
 6. Therese:
  Ja, nu vet jag :P Att göra egen är ju dock inte så svårt..
  Petra:
  Tack!
  Barbie:
  Älskar dig med!
  Mor:
  Japp, och den blev bra också :)
  Sofie:
  Man förbereder när den ena sover och den andra är i skolan. Sen slänger man ihop det medans barnen är upptagna med tvn eller någon leksak.

  SvaraRadera