onsdag 30 mars 2011

Ytterliggare en

Idag hade jag ytterliggare en långsam och icke händelserik dag. Jordan var i skolan och Annie, Darcie och jag hemma. Var på simning med Darcie på morgonen, 20 över 9. Det gick bra, men när jag senare körde en maskin tvätt där bland annat våra simkläder ingick, gick det inte lika bra.
Rätt som det var började det låta konstigt från tvättstugan, dunsande ljud liksom. Så jag gick ut för att kolla och då var det det bara 6 minuter kvar så jag stängde helt enkelt av maskinen. När jag sedan tömde den för att slänga in tvätten i torktumlaren (ja, det regnar fortfarande) så upptäcker jag att något har hänt min redan skadade bikini-bh. Något, förstår inte vad, har smält sönder ett par centimeter av bhn.
Så nu måste jag verkligen köpa ny bikini, jättebra att det är påväg mot höst nu och badkläder inte är det enklaste att hitta. Men något mer att göra imorgon antar jag, även om jag inte hade lust att göra av med pengar.

För övrigt, jag kunde sova på mitt öra igår, Hurra!, och kan antagligen göra det inatt också. Så, en vecka och en dag, var vad tid det tog för att det skulle läka så pass. Får se hur lång tid det tar tills det slutar ömma helt när man tar på det.

3 kommentarer:

 1. Ja vissa dagar bara är! Synd på bikinin! Har du inte din baddräkt med dig? Annars hoppas jag du hittar nåt nytt. Simskolan är väl inte slut så du behöver ju nåt! Idag har jag inte gjort många knop hemma, i stort sett bara eldat och ätit och diskat. I morgon är det sista mars och våren har inte synts till än, i alla fall inte den vår jag vill ha! Ha det bäst. Kram mor

  SvaraRadera
 2. Hej sys! skumt att bikinin smälte?? vad sa annie om det? Maskinen på lagning nu då? Saknar dig och älskar dig/ Sofie

  SvaraRadera
 3. Mor: Nix, har inte baddräkten med mig, tyvärr.. Litade på min förbaskade bikini jue. Än så länge har jag inte hittat något nytt, får väl tillbringa helgen med att leta.
  Sofie: Jävrigt skumt, vi tror att den typ fastnade någonstans eller något.. Nä, vi har inte provat den igen, men den verkar inte sönder ju, bara bikinin som är sönder. Får köra en laddning handdukar eller något för att testa maskinen innan vi vet.

  KRAAAM!

  SvaraRadera