måndag 28 mars 2011

Lånekort - CHECK

Idag var jag äntligen på biblioteket. Och hittade äntligen den där förbaskade Grisham-boken jag letat efter i bokaffärer, så ska läsa den så fort jag avslutat Harry Potter-boken. För jag kunde skaffa mig ett lånekort ganska enkelt faktiskt, någon sorts "visitors card", eller vad de kallade det. Räcker i några månader, och stannar jag sen här i närheten så kan jag förlänga det hela. Tvivlar på att det behövs, men strunt samma. Så nu kan jag läsa så mycket böcker jag vill alldeles gratis (så länge jag lämnar tillbaka dem i tid).
Sen hade jag tänkt äta lunch på ett sushi-ställe där i närheten, men det visade sig att de har stängt på måndagar. Typiskt min tur!
Så var hemma igen ganska tidigt och sen har jag bara bytt lakan i min säng och sen.. chillat.

Både lämnade och hämtade bägge barnen idag, inga direkt problem, och sen så var det bara att underhålla dem och göra allt som behövs. Middag, bad och hopp i säng tar inte så enormt mycket tid ju, så har en del tid att fylla ut. Vi bakade muffins, det var det mesta. Kan vara smart att ha Jordan göra något mer fysiskt, men det har regnat några skurar här idag så det var svårt. Vill helst undvika att han springer omkring inomhus.

Nu är jag duschad och ska lägga mig i min nybäddade säng. Vardagslyx!

2 kommentarer:

 1. Hej hej min lilla syster, det är jag från okinawa, japan, hello!
  Vad roligt att du är i Australia nu, ganska nära till oss, väl? Synd att du missade Sushi idag. vi hade yakitori, grillat kyskling idag, gott. hur smaka sushi i australia? Jag bara undrar... Hur länge ska du bo i australia? jag blir hemskt glad om du kommer och hälsa på oss!!!

  SvaraRadera
 2. HejhejHEJ kära storasyster!! Vad roligt att du hittat till min blogg :)
  Ja, tror bestämt det är ganska nära Okinawa, så ska definitivt försöka komma upp och hälsa på, om jag kan.
  Har inte smakat sushin i Australien än, men tänkte göra ett nytt försök att få tag i sushi på torsdag igen, om restaurangen kan tänka sig ha öppet då.
  Jag vet inte hur länge jag ska stanna i Australien, har jobb till och med juni antagligen, men sen vet jag inte. Så definitivt till juni kan vi säga!
  Hade varit hemskt roligt om jag kan komma och hälsa på er :) kram!

  SvaraRadera