söndag 13 mars 2011

Shopping!

Lite i alla fall. Vi åkte till ett ganska stort köpcenter idag. Betydligt större än Snapphanen i Hässleholm. Där inne fanns bland annat Target, som jag har för mig är en amerikans kedja. Kändes typ som att gå på GeKås där inne, ganska så billigt och ganska så mycket prylar. Hittade ett par jeans shorts som jag behövde, ett linne som jag också behövde och batterier till kameran som jag verkligen behövde. Linnet kostade typ 4 dollar medans batterierna kostade 7. Illa. Tänkte köpa ett par flipflops också, eller "thongs" som de kallas, för har börjat få solbränna efter mina svarta tygskor, inte det snyggaste.. Dessutom, man kan inte bo i Australien utan att ha ett par thongs, det är den australiensiska nationalskon. Enligt Annie i alla fall. Där fanns tyvärr inget H&M inne, vill verkligen se om det skiljer sig något i vad för kläder de har där. Och så vill jag köpa ett linne till. Gärna blommigt. Här är ett par bilder på kläderna jag köpte om nu någon (Hej mor!) bryr sig.

Btw, det spöregnar här just nu, så är inte riktigt lika svettigt längre :D

9 kommentarer:

 1. Snygga kläder! Bra att du hittade jeans för det behövde du ju. Fina bilder du tar, så vi kan se vad du upplever och gör. Kram mor

  SvaraRadera
 2. Elisabet o Olle13 mars 2011 10:18

  Hej, snygga kläder! Hur är det nu med vädret...går det mot höst?
  Låter som om allt känns lite bättre nu, hoppas det fortsätter åt det hållet :-)
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Mor: Tack, var ju bara shorts, men ja, bra att ha verkligen :)
  Elisabet o Olle: Just nu regnar det inte, men de sa på tvn igår att det ska storma (regna) söndag/måndag, så får se hur det blir. Det går ju mot höst men det är ju ändå över 25 grader de flesta dagar ^^

  KRAM!

  SvaraRadera
 4. ÅH! Nice linne. Skönt att få komma ut lite I guess (: Vet inte ifall du gått och lagt dig än, kom nyss hem från strandpromenaden med Johannes. Lägger upp bilder på min blogg senare om du skulle ha lust att se Karlshamns isflak ligga och gunga vid skolan (;

  Kärlek<3

  SvaraRadera
 5. Tack tack, ja det var bekvämt :) Ligger i min säng nu, men ska väl sova snart :) försöka iaf.... ;)
  Okej, då ska jag kolla bloggen!

  PUSSOUSS<3

  SvaraRadera
 6. Hej Annika!
  Coola kläder du har köpt.
  Här är det förkylt o febrigt (mest Lisa som har legat i sängen två dagar)
  Jag har varit i Danmark på utställning med Wilda, vi vann och fick vårt första cert. Nu har vi två kvar till championatet.
  Spännande med alla kort du tar, det är kul att följa dig och se hur ni har det, det verkar ju som om det går bättre o bättre!
  Kram Ylva

  SvaraRadera
 7. Hej Ylva!
  Tack, jag är ganska nöjd med dem :)
  Stackars Lisa, hon får käka lite c-vitamin eller nått så hon kommer på benen ^^
  Grattis till vinsten, dock är jag inte så förvånad :)
  Försöker fotografera så mycket jag kan, ibland finns det dock inte så mycket att ta kort på.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 8. Hej syster!
  Klart vi bryr om vad du shoppar! I lov it! najs linne och shorts, och ja du borde väl ha dig nåra thongs då om de är bekväma. Jag får alltid skoskav av flipflops. Jag har mycket i skolan denna veckan, prov på fredag och sen börjar min 5veckors praktik på sjukhuset på måndag :S nervöst o spännande... Saknar dig o älskar dig!!!!!

  SvaraRadera
 9. Hej Soffi!
  Haha, okej :) Jag lånade ett par av Annie men fick också skav av dem. Urk för prov, hemskt. Men det går nog bra ska du se :) Vad roligt med praktik, kul att lära på riktigt, och inte bara ur böcker. Saknar och älskar dig med!!!

  SvaraRadera