fredag 18 mars 2011

Mitt rum

Har äntligen tagit mig tid att fotografera mitt rum, lånade till och med Annies Canon så att bilderna inte skulle vara helt kassa. Anledningen till att det ser så städat ut är för att det är det. Just nu iaf, vanligtvis bäddar jag inte sängen. Men hade ju mäklarna här idag och de skulle kolla runt överallt så kände för att göra ett gott intryck.

Men det här är alltså allt. Inte så mycket, dock är garderoben så stor att man kan gömma sig i den. Känns lite onödigt då jag knappt har några kläder, men men ^^


Säng, garderob och en lampa.

Stol och "skrivbord".
Plus fönster med den fantastiska utsikten mot staketet.

Lagom säng, 140 tror jag nästan, bekvämt. Täcket ligger nere i fotändan för vanligtvis använder jag bara lakanet mellan mig och täcker när jag ska till att sova, eftersom det är så varmt.
Sen, om jag blir frusen så drar jag bara upp täcket.
Att ha 6 kuddar är dock mest irriterande, brukar kasta ner minst hälften på golvet när det är sovadags.

Och en annan vinkel.
Bor i slutet av korridoren, vilket är skönt eftersom det inte är så mycket spring utanför dörren. Dock är det vägg i vägg med Jordan och han har för vana att knacka i väggen med jämna mellanrum.

Min anslagstavla. Inte mycket att hänga i julgranen än. Men de lär bättre sig, får ta och skriva ut några foton vetja.

4 kommentarer:

 1. Ändå stor och nice rum. :D skall du inte se Ularu live innan hemresan? såg en klipp av den i the Oprah show när de var i Australien.. xD :))

  SvaraRadera
 2. Ja, det är ju lagom, har ju hela resten av huset att tillgå om jag vill kolla på film eller nått ^^ Vad är Ularu? :S

  SvaraRadera
 3. Bra ordning! Lagom stort rum kanske! Ser i alla fall bra ut. Vad duktig du är som skriver och sätter in bilder så mycket. Det är jättekul att läsa och titta på bilderna, jag gör det flera gånger om dan och går också tillbaka och tittar på de gamla. Vet du när de ska flytta och ska du kanske följa med till Melbourne?
  Kram mor

  SvaraRadera
 4. Haha, okej, kul att veta att det uppskattas, ska försöka hålla tempot uppe ;)
  Jag tvivlar på att jag kommer följa med till Melbourne, då för det första så kommer Annie vara hemma på heltid då och för det andra så kommer de antagligen inte ha plats för mig.
  kramkram

  SvaraRadera