tisdag 22 mars 2011

Frisk men ändå inte.

Jag är typ frisk nu. Förutom att jag fortfarande behöver snyta mig stup i ett och är dödligt trött morgon och kväll. Men under dagen idag kände jag mig helt normal, nästan.
Så är ju ändå inte frisk, men på god väg i alla fall.
Annie å andra sidan är nu sjuk på riktigt. Hon var till och med hemma från jobbet idag, och hon stannade i sängen mest hela dagen. Hon kan inte prata, utan viskar mest. Men får hon bara en god natts sömn inatt så borde hon vara på benen imorgon, det värsta verkar över.

Mitt öra är okej, för att vara nypiercat. Nu värker det igen men det är nog för att jag precis duschat och jävrats med det lite.

Imorgon är det simskola med Darcie, hoppas vi håller oss i den grunda änden av bassängen så att jag kan undvika att doppa huvudet. Sen finns det inte mycket att berätta idag, har inte varit någon dålig dag alls, men inte någon speciell dag heller, bara en dag.

Nu ska jag strax gå och borsta mina tänder och lägga mig i min säng. Och sova på vänster sida enbart, en natt till. Längtar tills jag kan ligga på örat igen, så man inte måste tänka efter så när man egentligen ska slappna av. Men vill man vara fin får man lida pin.
Dumt nog.

5 kommentarer:

 1. Hej Annika!
  Häftig piercing du har gjort, kan riktigt se hur ont det gör.
  Har sagt till Lisa att hon ska höra av sig, men det är väl kul att mammorna gör det eller hur??
  Vad fina dräkter barnen har fått, Jordan ser ju lika farlig ut som Darcie är söt.
  Idag har vi faktiskt riktigt fint väder ca 9 grader och sol.
  Sitter och tittar ut på österås, nu är alla löparbanorna borttagna och ska fraktas bort med lastbilar. Hela anläggningen ska renoveras för många pengar.
  Kjell är på mässa i Köln, där är det vår, 15 grader och kall öl!
  Krya på dig och ´ha det så bra, fortsätt att ta kort det är jättekul att se hur du har det.
  Kram Ylva

  SvaraRadera
 2. HA! Karlshamn har det varmare än Hässleholm! Hela 15 grader för två timmar sedan (;

  Hoppas du piggnar till snart. Och på tal om piercing... tja, du får skylla dig själv gumman <3 vill man vara fin får man lida pin..?

  Vill gärna prata med dig framöver! Hoppas bara att det går att höra bättre då än sist...

  Puss på di'

  SvaraRadera
 3. Hejsan, ja jag skulle ljuga om jag sa att "pinnen i örat" var snygg men du tycks ju nöjd och det är ju det viktigaste ;-)
  Kul att du verkar trivas hyfsat nu. Har du ingen koll på några andra au-pair-tjejer så du kan få lite kompisar?
  Väntar på mer bilder, det är himla kul att se.
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Pinnen i örat var ju snygg! Och jag älskar också din bilder :) Har börjat min praktik på sjukhuset nu, första dagen var nervös men gick bra. Svintrött nu, kommer nog vara det mycket framöver :) Jag tycker att det är vår i umeå också, några plus mitt på dagen och den fantastiska vårsolen..mmmumma!! mycket snö och is kvar dock.. :s allt bra i ume annars! Ha det bäst/ Syster yster

  SvaraRadera
 5. Ylva:
  Ont och ont, det gjorde skitont, men bara det andra hålet, första var inte så farligt. Men nu är det inte så hemskt, även om jag ju inte kan sova på det.. Längtar tills dess ^^
  Jag är glad så länge någon hör av sig, men är ju kul att få en update av Lisa då och då ;) Fick en i söndags som tur var, hoppas hon skriver en denna veckan också :) Heja våren, skönt att den är påväg på riktigt! Och hoppas Kjell har det bra i Köln och du har det bra hemma :) kram
  Loa:
  Piercing. Jag skyller mig själv jättemycket :D Skype i helgen kanske, vet inte vad som händer då alls men går nog att ordna :) Alla dagar jag inte jobbar är ju mina att göra vad jag vill med..
  Elisabet:
  Haha, du har rätt, så länge jag är nöjd så ;) Har faktiskt snackat med en annan au pair, vi stämde träff förra veckan men hon glömde bort det :P Så får väl försöka igen ^^ Bilder kommer fler, bara jag har något att fota :) Är ju inget kul med bilder på samma saker igen och igen..
  Sofie:
  Skitnöjd med pinnen i örat, ja! Kul att praktiken har börjat och du kan göra det du tränar inför på riktigt (typ)! Och trött men glad hoppas jag ;)
  Hurra för våren, kul att den nästan kommit till Ume också. Ha det bäst du också!

  PUSSOCHKRAMALLA<3

  SvaraRadera