onsdag 23 mars 2011

Kort och lång.

Dagen har varit ganska avslappnad, och sen kom Jordan hem och Darcie satte fart på riktigt.
Körde Jordan till skolan idag, och hämtade honom också efteråt. Mitt i mellan hann jag med simskola, The Kings Speech (en bra film, Colin Firth var väl värd sin Oscar) och en nästan-tupplur på soffan. Sen var klockan redan 20 över 2 och jag fick köra och hämta Jordan. Det var en kort dag.
Sen kom som sagt vi hem igen, och dagen blev lång. Från det klockan var 3 tills det klockan blev 5 tog det säkert dubbelt så lång tid som hela resten av dagen tog. Förstår ni hur jag menar? Tiden släpade sig verkligen, för Annie och Pete hade en annan mäklare hemma på besök/möte så jag fick ta med mig barnen till parken för att underhålla dem och få ut dem ur huset. Väl hemma igen var mäklaren inte borta än, så Jordan fick hoppa i poolen lite. På grund av örat vill jag inte bada mer än nödvändigt, det är svårt att hålla torrt när Jordan gör bomber på en. Så fick gå omkring utanför poolen istället, och se till så att inte Darcie hoppade i. Vilket hon var på väg att göra ett par gånger.

Sen lyckades Darcie också riva mig, när jag skulle klä på henne efter hennes bad. Hon fastnade med nageln eller något i ett av mina födelsemärken och rev nästan av det kändes det som. Rätt som det var upptäckte jag i alla fall att det rann blod ner på bröstet så fick uppmärksamma det. Blödde kanske i en kvart så är nog ingen fara. Får bara akta mig för Darcie när hon viftar galet med armarna i framtiden.

Piercing-update: Gör ont, men inte så farligt. Mindre och mindre för varje dag, konstigt nog ;)
Godnatt gott folk!

4 kommentarer:

 1. Hm, visst är King's speech bra. Jag älskar den!

  Pöss

  SvaraRadera
 2. Med tanke på att jag utsätter mig akupunktur med jämna mellanrum ska jag nog hålla tyst gällande konstiga vanor att sticka hål på sig själv. Däremot kan jag storligen sympatisera med ditt onda öra. När jag går på akupungtur så sätter hon lite "frön" i örat som man ska massera på och bli snäll, go och glad. Tar oftast på "sovörat" och emellanåt gör det JÄVULSKT ont.

  SvaraRadera
 3. Det är skönt att höra att örat blir bättre och bättre. Inga infektioner vill vi ha! Var hade du Darcie medan du soffsov?
  Här ha varit riktigt vårväder idag! Ja visserligen bara 10-12 grader, men det kändes vårligt i luften.
  Kram mor

  SvaraRadera
 4. Loa: Den är riktigt bra, den hade en simplare handling än jag trodde men det funkade ändå :)
  Petra: Hahaha, skönt att du kan sympatisera istället för att kritisera ;) Störigt att ta sovörat, men båda mina öron är sovöron på så vis att jag brukar vända mig fram och tillbaka innan jag somnar, blir så stel annars. Så du kan ju gissa hur stel jag är nu ;)
  Mor: Yes, inga infektioner verkar det som, bara ömt. Både Pete och Annie var hemma igår, och så skulle Pete ta med Darcie till frisören också så jag fick en kvart över.
  Skönt med vårväder, hoppas det håller i sig :)

  KRAM

  SvaraRadera