torsdag 10 mars 2011

Bara en dag

Idag har det bara varit en dag. Darcie var hos dagmamman och Jordan i skolan. Och jag har bara varit hemma, tvättat lite, kollat på några avsnitt Dark Angel. Är verkligen glad att jag kom på att ladda hem den där gamla serien, den är bra. Och Jessica Alba är skitsnygg och har en tuff karaktär så finfint det med ^^
Hämtade Darcie hos dagmamman och var hemma med henne själv någon timme, kändes fint att hämta henne. Hon började gråta när jag plockade upp henne. Wihoo. Men är man liten så blir man ju trött lätt såklart.
Fick en puss av Jordan idag, så det börjar kännas lite bättre igen. Vi behöver bara komma in i en rytm som vi klarar båda två. Och så behöver jag lära mig prata med honom på rätt sätt. Men än så länge så känner jag mig lite frånvarande och avståndstagande.
Vi får se hur det går.

6 kommentarer:

 1. Hei gumman!
  Skönt att du fått en "vilodag". Ta till dig pussen! Den är STOR!! Det är bara att prova sig fram, finns ingen patentlösning. Låt Jordan bestämma mindre saker och du bestämmer det viktiga utan att han fattar det. Låt honom välja på två saker bara, när det blir sådana situationer. Man undrar ju om fler i familjen har ADHD när de har så lite framförhållning att de plötsligt bestämmer sig för att flytta! Men Jenny sa att hennes familj i Florida hade gjort likadant när hon var där! Hon valde att stanna i Florida hos en annan familj. Hoppas du får det bra i fortsättningen. Kram mor

  SvaraRadera
 2. Konstigt det där med att de ska flytta :/ Det kommer bli bättre när ni lärt känna varandra bättre du och Jordan. Han försöker lära känna dig genom att testa dina gränser. Ge det lite tid. Ta ingen skit! Du kommer fixa det galant. Kramis

  SvaraRadera
 3. Hej Annika!
  Sitter här på kontoret och tittar ut på snöblandat regn som kommer på tvären, inte kul alls. Hoppas att du tar vara på dina lediga dagar och njuter, kan tänka mig att det kan vara tufft med två barn att ta hand om. Vad du är duktig som redan börjar få så fin kontakt med Jordan, du kan vara stolt över det! Bra jobbat!
  Ha det så jättebra och kom ihåg att Rom byggdes inte på en dag.
  Lycka till. Kram Ylva
  (inte mor, men mamma haha)

  SvaraRadera
 4. Hej min sockerkaka!

  Det blir säkert bättre med tiden. Jonna Persson är i Sydney nu, vill du dra dit sen kanske du kan möta upp henne där. Hon letar jobb, ni kanske hade kunnat hjälpas åt i så fall? Hon har ett australienskt mobilnummer nu. Puss på världens finaste <3

  SvaraRadera
 5. Mor:
  Jag vet inte om de funderat på det länge eller om det kom plötsligt, men detta var det första jag hörde om flytten iaf ^^ Men helt plötsligt är det ju inte, flera månader tills de flyttar ju.
  Sofie:
  Tänker inte ta någon skit nej, som Annie säger ständigt: Don't take it personal, he's just trying you. Så ja, får bara testa mig fram.
  Ylva:
  Åhh, vad skönt att höra att vädret där hemma är kasst, för här sitter jag och drömmer och våren i Sverige, men har den inte kommit än så behöver jag inte längta hem dårå ^^ Jo, Annie säger att det är stort att han faktiskt kramar mig alls, för han tar visst lång tid på sig att värma upp till folk egentligen. Så det känner jag mig nöjd med, får bara lära mig hantera det som inte är så bra också.
  Loa:
  Jag kommer ju inte åka någon annanstans än på flera månader så vet inte vad jag kan hjälpa henne med just nu, men säg åt henne att krisar det så finns jag här uppe och kan komma till undsättning om det behövs ^^ Kanske behöver hennes hjälp att hitta jobb när jag är färdig här dock :)

  Puss och kram alla!

  SvaraRadera
 6. Jag menade mer att du kunde ta hjälp av henne där (;

  SvaraRadera