måndag 21 mars 2011

Super-Darcie och Darth Jordan.

Idag har jag haft en lugn dag. Sen hämtade jag Jordan från skolan och Darcie hos dagmamman. Väl hemma väntade ett packet på Jordan, det var en Darth Vader-dräkt som hans nana Robin skickat. Hon hade även köpt en super-girl dräkt till Darcie så vi fick ju genast prova dem. Jag vet inte hur mycket Darcie uppfattade att hon var utklädd, men hon sprang omkring glad ändå.
Men hon fattade först inte att Jordan var bakom masken, så hon blev rädd för honom med jämna mellanrum.

Darcie, running wild.

Darth Jordan

När allt lugnat ner sig lite kom jag och Jordan fram till att vi borde gå till parken. Sagt och gjort, vi packade lite dricka och lite kritor i Darcies vagn och gick iväg. Målet var egentligen skateparken, men när vi kom till basketplanen så bestämde vi oss för att stanna där istället.

Super-Darcie med sin vattenflaska.


Slutligen, jag piercade mitt öra idag. Det är lite ömt och håret fastnar lite i staven, men låter jag bara det gå några dagar så blir det säkert bra. Ont gjorde den att göra också, men det gör ju bara så ont då, ömmandet nu går inte alls att jämföra med hur ont det gjorde att göra.
Fick ett bra pris också, istället för 60 dollar (vilket motsvarar ca 400kr) så kostade det 50 dollar för 2 piercingar. Så nästa vecka, när jag förhoppningsvis är friskare, så ska jag göra om denna "dumhet". Exakt vad som ska göras får ni se då!

Och mor, piercingar går att ta ut! De lämnar inte lika stora ärr som en tatuering och dessutom så tänker jag inte sätta någon på ett ställe som får alltför synliga ärr, om ifall att jag skulle ångra mig, trots allt.
Så var glad att jag inte tatuerat mig istället ;)

6 kommentarer:

 1. Låter som en härlig dag! Och jag avskyr piercingar... men ok, den där var rätt fräck faktiskt (: PUSS

  SvaraRadera
 2. Hahaha, då kommer du avsky nästa dårå ;) Men det gör ingenting, för jag gillar dem, och jag gillar dig, så det går jämt ut! <3

  SvaraRadera
 3. Tokiga unge!! Sätt bara inte nån i tungan. det kan ju bara inte kännas nåt bra!
  Vilka lyckliga barn du har haft idag. Jag förstår att Darcie blev rädd för Jordan, han ser ju hemsk ut. Men hon är ju bara för söt.
  Ha ytterligare en bra dag. Kraaam

  SvaraRadera
 4. Haha, nä, har inga planer på att sätta något i tungan, lovar ;)
  Och ja, ungarna var glada igår, hoppas de är lika glada idag.

  SvaraRadera
 5. hähä, snyggt! men vad är det för fel på tatueringar? ;)

  SvaraRadera
 6. Hehe, tack ;) Inget fel med tatueringar i sig, bara det att de åldras aldrig bra, tar man bort dem så blir det fula ärr i stället och ge är svåra att dölja om man vill göra det. En piercing må göra ärr med, och synliga sådana om man har dem på synliga ställen, men de är lättare att ta bort ;) Och man måste inte underhålla dem när de väl har läkts heller.

  SvaraRadera