fredag 18 mars 2011

En dag som var bra

Idag är det fredag och jag har haft en lugn dag idag också. Fick köra Jordan till skolan i morse och sen gick jag en promenad med Darcie för Annie skulle ha en telefonkonferens och tyckte det kunde vara bra med ett lite tystare hus. För får Darcie välja så är hon självklart där mamma är. Så vi gick en promenad, runt lite här i Thornlands. Försöker skapa mig en karta i huvudet över området med det gick inte så bra. Hittar till och från parken, utan problem, men jag vet inte exakt var de befinner sig i förhållande till varandra rent geografiskt. Så när jag försökte hitta en annan väg hem än den jag kunde så gick det inte så bra, så till slut gick jag samma väg hem som jag gick dit.


En blomma jag gick förbi. Var tvungen att fotografera den för mors skull.

En damm eller något.
Svår att fotografera även om utsikten var fin, för det var en massa träd i vägen för kameran.

Här börjar bli höst, ligger löv lite överallt.

En park jag passerade.

En gata jag gick in på som visade sig vara en återvändsgränd. Lyckat.


Fick hämta Jordan efter skolan också, eftersom Annie och Petes mäklare var här på ett möte. De har tänkt hyra ut sitt hus här när de flyttar, istället för att sälja det. På så vis kan de hyra nere i Melbourne och ändå inte förlora så mycket pengar. För marknaden ser inte så bra ut, så de förlorar mest på att sälja det egentligen. Så de skulle väl få en värdering på huset helt enkelt och förslag på hur mycket de kan ta i hyra.

Jag hade gjort pannkakor till lunch idag, mest för att testa så det blev rätt innan jag försökte servera Jordan det. Det gick bara bra så när han kom hem så använde jag upp resten av smeten jag hade gjort. Och han blev förtjust måste jag säga. Fast för säkerhets skull kallar vi inte dem för ”swedish pancakes” utan för ”Jordans special pancakes” ;)

Sen hade han en play date med en liten kompis. Daniel, hans mamma och hans lillebror Matthew kom över när Daniel slutat skolan och lite senare kom även hans pappa. De stannade för middag och nu har ungarna ätit korvrullar och vi vuxna pizza. Lite lagom.

Ligger i min säng nu, och kollar på Sagan om ringen 1. Önskar att jag kört till affären tidigare och köpt något gottis, vet inte om de stängt nu.. Orkar hur som helst inte och kan äta godis imorgon istället. Ska fortsätta med min film. Tjo!


5 kommentarer:

 1. Nästkusinen i Jönköping18 mars 2011 11:40

  Wow... vilka sjukt fina hus, så vill jag bo! Kolla in de perfekta gräsmattorna liksom... Jag älskar!
  Kan du inte ge mig din adress, så kan man kolla runt lite hur du har det i ditt område? =) Vore roligt.
  Ha det bra!
  Kram

  SvaraRadera
 2. ingen film utan godis! du bör ha en kassa med popcorn - in case du behöver något gott. D:

  SvaraRadera
 3. Mattis: 4 Sunsail Place
  Thornlands, Queensland
  4164 Australien :) Vet inte hur mycket som finns att se men titta du ^^
  Deanne: Jag vet, behöver skaffa mig ett in-case-of-emergency-kit men allt som kan behövas för att ha när jag glömt köpa filmgodis ;)

  SvaraRadera
 4. Elisabet o Olle20 mars 2011 10:59

  Villakvarteret är så perfekt, vilka raka linjer och vilka gräsmattor! Lite desperata hemmafruar liksom;-)
  Blomman är jättefin, vi hade såna med oss hem från Gran Canaria en gång minns jag. Heter Strelitzia tror jag, kallas papegojblomma eller pparadisfågelblomma.

  SvaraRadera
 5. Haha, jag vet, får nästan ont i ögonen så perfekt allt är xD mmhm, det var faktiskt en blomma som Annie kände igen och hon kallade den paradisfågelblomma tror jag :)

  SvaraRadera