tisdag 1 mars 2011

Skype

Skype är bra. Pratade med mor idag på Skype. Det var ju väldigt trevligt måste jag säga. Det enda dumma är ju tidsskillnaden. För enda anledningen att jag kunde prata med henne är nämligen att hon är sjuk och hemma från jobbet idag. Men annars hade det ju inte hänt så mycket hemma, utom att hennes yngsta dotter åkt till Australien. Typ. Eller ja, att mor är hemma sjuk från jobbet är iofs ganska stort också, kommer knappt ihåg sist hon var det. Fast inte riktigt lika stort som Australien.
Just nu sitter jag tillsammans med Annie och Anna i tvsoffan, och kollar på ett mat-tävlingsprogram. Är viss ett av Annies favoritprogram, men inte det största. För det är Home and Away, ett program som är obligatoriskt att gilla visst. Vet inte riktigt vad jag tycker om det, men det skaver inte direkt att kolla på det.
I eftermiddags, när vi hade badat, så bakade jag och Jordan muffins. Eller ja, bakat och bakat, blandat ihop färdig kakmix. Superavancerat. Men de ser ganska goda ut, så man borde kanske smaka en..
Men nu är klockan 8 strax så ska nog ta och lägga mig snart. Är trött som en sten.

3 kommentarer:

  1. JAG VILL OCKSÅ SKYPA! Kan vi inte göra det i helgen? Du också Loabus? :) <3 Hoppas du har det awesome gullannika! :D Kram från Barbiedoll!

    SvaraRadera
  2. Los, förklara för Lisa hur man inte är Anonym ;) och ja, vi kan försöka göra det i helgen :) Nu ska jag stiga upp, ha det bra! pusshej

    SvaraRadera