torsdag 17 mars 2011

Ledig dag

Har som sagt haft en ledig dag idag, ganska så händelselös. Körde in till Victoria Points köpcenter och gick för att köpa en bok. Har fått för mig att jag ska ha en specifik John Grisham-bok som första engelska bok så letade efter den. Och självklart kunde jag inte hitta den. Dock köpta jag ett 10pack cdskivor, för har ingen bra musik i bilen alls så bestämde mig för att bränna en skiva med en massa svenska artister bara för att.
På vägen hem köpte jag en glass som såg ut som Twister. Den var jättelik men plasten runt var annorlunda och den hette något annat. Besviken blev jag dock, för den smakade mest ananas. Har börjat få ett riktigt lakrits-sug, försöker hitta något som liknar Djungelvrål men hittar bara något sorts mesig sötlakrits. Illa. Behöver åka till Ikea snart känner jag.

4 kommentarer:

 1. Hej Annika!
  Snålblåst och bara någon plusgrad, imorgon har dom lovat snö igen!
  Du behöver verkligen inte längta hem till detta vädret i alla fall.
  Tycker nog att ni kan ta en Ikea tripp om inte det är för långt, finns inget värre än att vara sugen på något som man inte har, Tex kaffe eller polly ha ha.
  Va bra att Du har kommit på knepet med Jordan, att låta honom tro att han bestämmer, det gäller att vara listig!
  Ha det bra/ kram Ylva

  SvaraRadera
 2. hahaha! saknar Sverige? åk till Ikea, då blir allt bra igen. xDD

  SvaraRadera
 3. Skicka din adress så ska jag skicka lite djungelvrål till dig! Kram mor

  SvaraRadera
 4. Ylva: Haha, ska genast sluta längta hem dårå ;) Och ja, vad annat kan man vara sugen på än det man inte har liksom ;) Polly är också gott, det ska jag nog också leta efter på Ikea..
  Deanne: Jo, tror nog det med :P
  Mor: Ska genast göras! :D

  SvaraRadera