onsdag 16 mars 2011

Onsdag

Gick en promenad idag, Jordan och jag. Lät honom ”visa vägen” till en park en bit bort. Nu hade jag i och för sig redan varit vid just den där parken men jag talade inte direkt om det för honom.

Har varit en lagom dag för övrigt, jag är fortfarande förkyld så det står fint till men imorgon råkar jag vara ledig så då ska jag ha lite sovmorgon. Darcie var hemma idag, onsdag som det var, och även Annie var hemma för hon hade inga möten idag. Dock hann jag tvätta lite, plus dammsuga vilket behövdes. Darcie skulle egentligen haft simlektion men blev inte eftersom vi försöker skjuta på hennes tupplur. Så nu hade hon nästan precis somnat när det var meningen att vi skulle köra.

Och sen hade Pete och Annie en gammal bekant på middag ikväll, så Pete ”cooked a Weber”, det vill säga, grillade. Weber är märket på hans stora, fina gasgrill och om han fick välja så skulle det antagligen inte finnas varken spishäll eller ugn i det här huset. Med andra ord kan han möjligtvis vara fars själsfrände.

Men han är duktig med grillen i alla fall, och mätta blev vi allihopa. Till efterrätt blev det Rocky Road som Annie och Jordan hade gjort efter skolan idag. Glömde dock ta en bild på efterrätten men googlar ni så förstår ni nog snart vad det handlar om. Ska äta mer av det imorgon!Påväg till parken, Jordan på sin cykel.

I parken, fotograferade upp mot gatan vi kommit på dit.

En ny sak på lekplatsen, "Monkey bars"!
Kommer faktiskt inte på något bättre svenskt ord än klätterställning.

Jordan med en sandklump. Vet inte exakt varför han ville att jag skulle fotografera det..

Och påväg hem. Han är bra på att cykla, känns ibland som om han cyklar runt en i cirklar nästan.

3 kommentarer:

 1. Hoppas du blir av med förkylningen snart. Ni har ju i alla fall fint väder! Det har inte vi!!! Flera minusgrader på natten och bara nån plus på dan. Fy fasen! Klokt att låta Jordan "visa vägen".
  Gör så med så mycket du kan. Ha koll men låt honom tro att det är han som bestämmer. Hoppas du får en riktigt skön sovmorgon och en bra dag. Kram mor

  SvaraRadera
 2. Skall du utbilda dig som pedagog? eller är du bara babysitter på dagen? :)

  SvaraRadera
 3. Mor: Hoppas jag med, det är irriterande att vara täppt i hela huvudet! Hoppas ni också får finare väder snart, är ju mars så borde ju komma inom den närmsta framtiden. Jag hade en underbar sovmorgon, dock vaknade jag först vid 6, sen 7 och sen halvsov jag till 9. Så gick inte riktigt så bra som jag hade velat ^^
  Deanne: Nädå, vill verkligen inte bli pedagog, men jag tänkte att resa som au pair är nog ett väldigt bra sätt att komma in i kulturen bättre, ett enklare sätt iaf, eftersom jag bor hos familjen och lever som dem. Men har bara detta jobbet några dagar till så får se vad jag gör sen. I värsta fall kommer jag väl hem redan till sommaren, men det vill jag ju undvika så mycket som möjligt ^^

  SvaraRadera